Savaitgalį šaltukas paspaus stipriau

Savaitgalį šaltukas paspaus stipriau

25. Jan 2013, 00:00

Šalčiai dar nesitraukia. Anot sinoptikų, iš šeštadienio į sekmadienį stipriai atšals, prognozuojama daugiau kaip 20 laipsnių šalčio temperatūra. Tad apsirenkite šilčiau!

 

Penktadienį Kaune, nakties ir ryto metu, atšals iki -19-17 laipsnių, dieną termometrai fiksuos -14 laipsnių. Vilniuje apie -15-13 laipsnių šalčio numatoma naktį ir ryte. Įdienojus bus debesuota su pragiedruliais, vyraus -11 laipsnių temperatūra. Šiauliuose, naktį ir ryte, bus apie -19 laipsnių šalčio, o dieną apie -14. Dangų gaubs debesys. 

 

Šeštadienį vakarėjant termometrų stulpeliai stipriai kris žemyn. Kaune, nakties ir ryto metu, numatomas gausus debesuotumas, šals iki -19 laipsnių. Įdienojus dangus išsigiedrins, bus -17 laipsnių šalčio. Vilniuje, visą parą, dangų gaubs debesys. Naktį ir ryte atvės iki -20-19 laipsnių, dieną iki -17 laipsnių. Šiauliai skendės debesų patale. Temperatūra sieks -17-16 laipsnių. 

 

Sekmadienį po nakties bus tikras speigas. Kaune iki -22-23 laipsnių atvės naktį ir ryte, bus apsiniaukę. Dienos metu šaltukas atlėgs iki -17 laipsnių, pro debesis išnirs saulė. Vilniuje, nakties ir ryto metu, termometrų stulpeliai leisis iki -23 laipsnių. Įdienojus dangus bus giedras, šals iki -17 laipsnių. Šiauliuose, naktį ir ryte, spaus -24 laipsnių šaltis. Dieną dangus išsigiedrins, vyraus -19 laipsnių temperatūra. 

 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, ateinančios savaitės pradžia dar bus šalta, tačiau jai įsibėgėjus termometrų rodmenys keisis. Galime sulaukti kritulių ir net pliusinės temperatūros.