Sekmadienį - pasakų festivalis

Sekmadienį - pasakų festivalis

07. Jul 2017, 10:19 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Susikurk savo pasaką! Su šiuo šūkiu Jums pristatome jau trečius metus vyksiantį Arklio Dominyko pasakų festivalį. Liepos 9 dieną, sekmadienį nuo 12 val. Vilniuje prie Baltojo tilto festivalio organizatoriai kviečia susiburtivisas šeimas į vieną krūvą, džiaugtis, klausytis, pramogauti ir pasinerti į įdomias veiklas. 

ERGO Lietuva pasakų kūrimo palapinė - magiška vieta, kurioje vaikų nupiešti personažai atgyja ir išlieka visam laikui. Kiekvienas vaikas, ir net tėvelis, iš festivalio išeis su savo kurta pasaka!

Tikriausiai dar neturite savo šeimos aitvaro? Ne bėda! Nesquik Studios Lietuva pasirūpins, kad dangus, aitvarų pagalba, nusidažytų spalvotai ir kiekviena šeima būtų to dalimi.

Besivaišindami „Vilkyškių pieninė“ oficialus puslapis sūreliais, mažieji galės įsikūnyti į visiems jau puikiai žinomą katinėlį, taip pat pasipuošti savo veidus Vilkyškių katinėlio kauke, na, o išlieti energiją galės pievoje, kurioje lauks įvairūs žaidimai ir prizai.

Ar teko kada nors kurti savo kompiuterinį žaidimą? Dažnam tai skamba per daug sudėtingai, tačiau tik ne su SneakyBox. Kartu su šiais žaidimų ekspertais galėsite susikurti savo kompiuterinį žaidimą ir net jį įsirašyti į savo mobilų telefoną.

Į pasakų festivalį atvažiuoja ir Lietuvos Zoologijos Sodas! Tokį, apie kokį esate girdėję tik pasakose. Gal ant tigro pajodinėti ir nepavyks, tačiau, kur akis paganyti tikrai bus!

Baltijos Cirkas akrobatai jau daro apšilimą, nes ruošia jums programą, po kurios negalėsite atsitokėti iki tol, kol vėl pro jus prasėlins koks vienas kitas dramblys ar meška iš Jūsų sukurtos pasakos.

Piešti į pasakų festivalio knygelę norėsime kiekvienas, tačiau mes jau įsivaizduojame, kiek norinčiu bus paišyti ant automobilių. Vaikystės svajonės išpildys Inchcape Motors, nes juk kiekvienas slapčia norėdavome ,,patobulinti” tėčio taip mylimą automobilį vaikystėje.

Kaip sakoma, žiemai ruoštis reikia vasarą, tai darysime kartu su Gyvenimas yra saldus . Kursime uogienes, kuriomis žvarbų žiemos vakarą galėsime pasisaldinti arbatą. Taip pat, stiklainiai bus puošti jūsų pačių kurtomis etiketėmis.

Atskleisti savo talentą galėsite kartu su GyviTeatre. Gal šiek tiek ir drebės kojos lipant ant scenos, tačiau tai bus verta, nes padedant profesionaliems aktoriams, sukursime spektaklį, kuriame galės dalyvauti kiekvienas.

HOBBYSHOP palapinė - kiekvieno vaiko rojus. Galvosūkiai, žaislai, visokie įdomūs prietaisai ir pramogos laukia ten. 

Peliuxas sukurs tuščią karalystę, kurią užpildysime jų kurtais lipdukais.

Iš miego prabusime sporto zonoje, kartu su Impuls sveikatingumo klubaitreneriais. Jie paruošė ne tik lengvų mankštelių, tačiau ir nuotaikingų estafečių, veiksiančių visą dieną, ruožų finaliniame etape neišvengiamai prasimankštinsime veido raumenis prieš fotobūdelės objektyvą, na o visa ko pabaigoje vasariški prizai taškysis į festivalio dalyvių kuprines ir kišenes.

Pramogų parkas - Atrakcionada batutus mėgsta visi. Tiek tėveliai, tiek jų mažyliai tryps, šokinės ir šėlios batutų zonoje.
Tad, laukiame jūsų Arklio Dominyko pasakų festivalyje, liepos 9 dieną.

Daugiau informacijos: www.pasakufestivalis.lt