Šeštadienį MK laidoje - Kaip pratinti mažylį prie naktipuodžio

Šeštadienį MK laidoje - Kaip pratinti mažylį prie naktipuodžio

16. Jun 2011, 00:00

Jei savo mažyliui norime pasiūlyti nuo sauskelnių pereiti prie puoduko – būtent vasara yra tam tinkamiausias metas. Apie tai žiūrėkite siužetą jau šį šeštadienį, Mamyčių klubo laidelėje, 9.30 per TV3!

 

Mažylis ir puodukas

 

Kodėl vasara, turbūt aišku, nes šilta – ir vaikas gali lakstyti nuogut nuogutėlis…o tai jam leidžia pajausti – pamatyti ir suvokti tai, kas su juo vyksta… Tačiau labai svarbų vaidmenį šiame procese vaidina mažylio amžius.

{smallpic:1}

{smallpic:2}

 

Tuo įsitikino ir mama Simona, mylimus dvynukus Vasarę ir Vakarį nusprendusi pripratinti prie puoduko dar šiems nesulaukus metukų. Kaip jai sekėsi, sužinosite laidoje.

 

{smallpic:3}

 

Sugalvoti, kaip mažylį paskatinti, galima įvariausiais būdais…kad ir pavyzdžiui, sauskelnių Huggies Pull-Ups, leidžiančių pajusti drėgmę, pagalba…

 

{smallpic:4}

{smallpic:5}

 

Taip pat išgirsite ir specialistų patarimų bei nuomonių, kada tinkamiausias laikas pratinti ir pažindinti vaikutį su naktipuodžiu. Ar galima žaisti su puoduku? Ar reikia visuomet mažylį paskatinti jam atlikus reikaliukus?

{smallpic:6}

{smallpic:7}

 

Apie visa tai - Mamyčių klubo laidelėje birželio 18 d., 9.30 per TV3!

laurora laurora 17. Jun 2011, 00:10

nors mano maze (1 metukai) ir nenori sestis ant puoduko,as paprastomis huggies esu labai patenkinta, nes tik sios firmos sauskelnes labai graziai issiardo, issiima ju vidus prakirpis 1 sluoksni, tada isplaunu jas, isdziovinu ir dedu paprasta marli. taip mano maze jaucia dregme, kai buna slapia, pradeda dauzyt per sauskelnes. gaila, ant puoduko niekaip nenori