Šį sekmadienį 8.30 laidoje: mokysime vaikučius plaukti, kalbėsimės su 7 vaikų mama Sabina bei su Gidonu Šapiru gaminsime troškinį

Šį sekmadienį 8.30 laidoje: mokysime vaikučius plaukti, kalbėsimės su 7 vaikų mama Sabina bei su Gidonu Šapiru gaminsime troškinį

10. Feb 2017, 18:06 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pirmiausia norime padėkoti už jūsų gražiausius atsiliepimus atsinaujinusiai ir pagyvėjusiai Mamyčių klubo laidai su jos nauja vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkūniene. Gauname gausybę jūsų laiškų ne tik su pagyromis, bet ir idėjomis bei konkrečiais pasiūlymais, ką norėtumėte joje matyti. Pasiūlykite laidai savo temą!

Ką matysite laidoje:

Viena iš tinklaraštininkių Goda su savo trim dukrytėm apsilankys Lietuvos vaikų ir jaunimo centre, kur plaukimo trenerė Lina Miežienė papasakos, nuo kada vaikai gali pradėti plaukti, kaip ir kur galima tai daryti!

Taip pat apsilankysime pas vilnietę Sabiną Daukantaitę - nerealiai šaunią, kūrybingai aktyvią mamą, 7taškai.lt" autorę, kuri praėjusiais metais buvo tituluota veikliausia moterimi. Apie ką kalbėsimės? Tikrai netruks kalbų apie kūrybą, darbą ir, žinoma, apie MOTINYSTĘ - kaip ji viską suspėja...?

TV rubrikoje „Handling ABC“ kartu su kineziterapeute Viktorija Paltanavičiūte supažindinsime tėvus su vaikų priežiūros užduotimis, kurias atliekame rankomis. Pirmoji - vaikų perrengimas!

Su žinomu muzikantu, kulinaru, Benedikto ir greit gimsiančio kūdikėlio tėčiu Gidonu Šapiru-Bilu kalbėsime apie tėvystės džiaugsmus ir mokysimės pagaminti gardžiausią pasaulye troškinį su jautiena.

IKI SUSIMATYMO SEKMADIENĮ 8.30 PER TV3!