Šį sekmadienį laidoje: pažintis su Maistoholike, dizainerės Julijos kasdienybė ir Watsu praktika

28. Jan 2017, 09:35 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kava (arbata, kompotas arba vaisinis kokteilis), blyneliai (košė, omletas arba karšti sumuštiniai...) ir Mamyčių klubo laida - štai koks turi būti sekmadieninis kiekvienos šeimos ryto "davinys" :)

Ką matysime:

Šį sekmadienį susipažinsime su Viktorija arba Maistoholikepašėlusia tinklaraštininke, su kuria tikrai nuobodu nebus. Todėl ir pažintį pradėsime smagia tema apie standartus moterims, tapusiomis mamomis. Ar jie galioja? Išvysite smagų reportažą ant batutų. Manote, ant jų siaučia tik vaikai? Klystate!

Svečiuosimės pas drabužių „Wear Mad by July“ kūrėją, Lėjos mamą Juliją Žižę, kuri kurti drabužius pradėjo prieš trejus metus, kuomet dar dainavo populiarioje merginų grupėje „Pinup Girls“. Žinomos dizainerės kamantinėjame, kaip prasideda jos kaip jaunos mamos ir drabužių kūrėjos diena, ar mažoji madistė rengiama tik mamos kurtais drabužėliais ir pan. 

Na o pabaigai sužinosime, kas yra ta paslaptinga Watsu praktika, kuri Lietuvoje atliekama jau penkiolikti metai Vilniuje, Kaune ir Palangoje, bet daugelis apie ją nieko nėra girdėję. Watsu seansui pasiruošti nesudėtinga ir nereikia jokių įgūdžių - reikia turėti tik maudymosi kostiumėlį ir rankšluostį :) Suintrigavome? 

Iki susimatymo laidoje 9 val. per TV3!