Šį sekmadienį laidoje: apie vaikų slidinėjimą, maudynes ir realybę, susilaukus kūdikio

Šį sekmadienį laidoje: apie vaikų slidinėjimą, maudynes ir realybę, susilaukus kūdikio

02. Dec 2016, 15:42 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sekmadienis - tai laikas, kai gali atitrūkti nuo darbų, rūpesčių, kai gali pabūti su savimi ir iki soties pasidžiaugti tais, kurie yra šalia.

Šio sekmadienio rytmetį kviečiame nepramiegoti pirmosios žiemiškos Mamyčių klubo laidos!

Pirmoji tema pakvips tikra žiema, mat mokysimės su vaikais slidinėti. Taip, dabar sniego yra, bet jis tai yra, tai jo nėra, tad nerizikavome ir nutarėme pasimokyti slidinėti...ant specialaus kilimo kartu su mažąja Ūla. Apie slidinėjimo ypatumus pasakojo "Slidinėjimo akademijos" instruktorė Andželika.

Antrasis siužetas mus nukels į motinystės realybę. Jai besiruošdamos ne viena mama svajoja tapti tobuliausia mama savo kūdikiui. Ir visi aplinkiniai iš mūsų to tikisi, tiesa. Bet juk mama irgi gali būti pikta ir nuvargusi...Tad rubrikoje "Mes - realios mamos" su dviejų mažylių mama Marija kalbėsime apie tai, kokia yra ta tikrovė, gimus kūdikiui.

Na o pabaigai - smagus reportažas apie maudynes. Kas gali būti geriau, nei mažyliui taškytis vonioje su gausybe įvairių žaisliukų? Roko mama išduos, kokių gudrybių neretai tenka jai prigalvoti, kad vaikutis noriai maudytųsi. 

Susitikime sekmadienį, 8.30 val. per TV3!