Šį sekmadienį laidoje - interviu su nauja vedėja, apsilankymas Krizinio nėštumo centre ir naujagimio drabužėlių aritmetika

07. Jan 2017, 10:29 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Jau šį sekmadienį, 8.30 val. jūsų televizorių ekranuose sveikinsis nauja „Mamyčių klubo“ laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. Teisės studijas baigusi nėrė į televizijos sferą ir iki šiol čia puikiai sukasi. Praėjusį kovą susilaukusi dukros Marijos Barboros atrado naują ypatingą sritį - motinystę, kuri jai beprotiškai įdomi. Todėl ir darbuotis „Mamyčių klube“ taip smagu!

Pirmoje, galima sakyti, šventinėje laidoje mažieji laidos žiūrovai kamantinės Indrę įvairiausių asmeninių dalykų. Ji atskleis kiek vaikų svajoja turėti ir kokius serialus žiūrėti.

Vėliau kalbėsime apie naują, dar tik gimstantį, projektą - norą padėti sunkiai besiverčiančioms besilaukiančioms mamoms. Apsilankysime Krizinio nėštumo centre ir sužinosime kiek ir kokios pagalbos reikia moterims.

Su antrojo vaikelio susilaukusia Vytaute skaičiuosime - kiek drabužėlių reikia naujagimiams, o pabaigoje - kviesime į nuotaikingą fotosesiją, kurioje dalyvavo visa laidos kūrybinė komanda. Nuo šiol savo reportažus kurs ne tik Indrė, bet ir keturios mamos tinklaraštininkės!

Iki pasimatymo sekmadienį, 8.30 val. per TV3!