Šį sekmadienį laidoje - kaip mažyliai koncentruoja dėmesį, ko negali valgyti nėščiosios ir kaip „išsidūkti“ vaikams?

Šį sekmadienį laidoje - kaip mažyliai koncentruoja dėmesį, ko negali valgyti nėščiosios ir kaip „išsidūkti“ vaikams?

18. Nov 2016, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Koks tobulo sekmadienio receptas? Nesvarbu, kada kelsitės, rinksitės blynus ar kiaušinienę, gersite kavą ar kakavą, bet svarbiausia - būsite visi kartu. Juk didžiausia laimė yra - šeima. Todėl ir kviečiame pradėti sekmadienį kartu su šeimos draugu - „Mamyčių klubu“. 

Pirmasis susitikimas - su mūsų supermažyle Meda ir jos mama Ramune. Medai dabar yra atradimų metas, kuomet įdomūs ne tik jos pačios, bet ir vyresnio brolio žaislai. Tik kiek ilgai? Kaip vaikus paskatinti koncentruoti dėmesį, kokie žaidimai tam tinkamiausi patars  ergoterapeutė, VIKO pediatrinės ergoterapijos lektorė Gintarė Skučaitė.

„Devyni laimės mėnesiai“ - tai mūsų rubrika būsimoms mamoms, kuomet kalbamės joms rūpimais klausimais. Šįkart kalbėsime apie mitybą. Sveikai maitintis, nevalgyti cukrų, druskos, miltinių produktų reikia visiems žmonėms, o kuo skiriasi nėščiosios mityba? Kartu su gydytoja dietologe iš „Dienos sistema“ Žana Antonova išskirtime produktus, kurių išvis nerekomenduojama vartoti besilaukiančiai moteriai. 

Na, o pabaigoje - apie pramogas. Blogas oras už lango, nuolatinis buvimas namuose ar darželyje ir... vaikas jau irzlus, nes neturi kur išlieti savo energijos. Ką daryti tuomet? Siūlome apsilankyti smagiame žaidimų kambaryje. Užsuksime į ekologišką žaidimų kambarį „Džiunglės“ Kaune, kuriame tarsimės - kokios pramogos labiausiai domina vaikus ir kas jiems naudingiausia. 

Susitikime šį sekmadienį, 8.30 val. per TV3!