Šį sekmadienį laidoje: pratimai po gimdymo, pokalbis su žinoma mama Renata apie motinystę ir vaikų nemiga

Šį sekmadienį laidoje: pratimai po gimdymo, pokalbis su žinoma mama Renata apie motinystę ir vaikų nemiga

20. Jan 2017, 12:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kur gi kitur rasite tiek džiugių akimirkų, smagaus laiko ir naudingų žinių, jei ne Mamyčių klubo laidoje!? :) Taip taip - pas mus šaunu, gera ir linksma. Jei pirmą kartą čia užsukote - junkitės prie mūsų!

Šį sekmadienį Mamyčių klubo laidoje:

Pirmoji tema - apie pratimus po gimdymo. Juk susilaukus mažylio norime kuo greičiau sustiprėti, atgauti buvusias formas ir jaustis žvaliai. Į sporto klubus su kūdikiu dar tikrai nesinori eiti, tad pati geriausia išeitis naudingus pratimus atlikti tiesiog namie.

O, pasirodo, tai visai nesudėtinga, tik reikia laiko ir noro.

Šį sekmadienį "Mamyčių klubo" laidoje mus to pamokys Simona, kuri neseniai susilaukė antrojo sūnaus. Sužinosite ir pamatysite, kokius pratimus geriausia atlikti moterims po gimdymo.

Antrasis susitikimas taip pat ne mažiau įdomus. Renatą Šakalytę-Jakovlevą puikiai atsimename kaip TV3 žinių vedėją, o dabar ji darbuojasi „TV pagalbos“ laidoje. Ir dar augina dvi mažas princeses!

Tad šį sekmadienį su žinoma mama kalbėsimės, kaip ji suderina darbą ir motinystę, apie džiaugsmą ir nuovargį ir kiek tų nemiegotų naktų būna iš tiesų!

Na ir paskutinis laidos siužetas apie vaikų nemigą. Dažnai tėvai vaiko nemigą, naktinius košmarus ir kitus neramaus miego požymius nelaiko liga, bet iš tiesų vaikų miego sutrikimai yra rimtas sutrikimas, kurį reikia gydyti.

Mes lankomės Santariškių klinikose esančioje taip vadinamoje Vaiko miego laboratorijoje, kur kartu su ligoninėje vaikus džiuginančiais organizacijos „Raudonos nosys“ klounais sužinosime, kaip tiriami vaikų miego sutrikimai.

Iki pasimatymo šį sekmadienį, 9 val, per TV3!