Šį sekmadienį laidoje - Skaistės darbeliai, pirmasis Marijos Barboros gimtadienis ir naujagimių būklės

Šį sekmadienį laidoje - Skaistės darbeliai, pirmasis Marijos Barboros gimtadienis ir naujagimių būklės

31. Mar 2017, 12:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kiekvienas sekmadienis mums, „Mamyčių klubo“ kūrėjams yra maža šventė, nes kaskart pristatome jums naujas temas, kurios tikimės sudomins jus, tėvus. O šį sekmadienį iš tiesų švęsim - pakviesim jus į pirmąjį Marijos barboros gimtadienį.

 „ Mes tiesiog sklidini laimės ir džiaugsmo, todėl mielai pasidalinome šios šventės akimirkomis. Mūsų mažylė labai draugiška mergaitė, mėgstanti būti tarp žmonių, visai taip, kaip ir mes su Jogaila. Tad nors gimtadienį suplanavome beveik paskutinę minutę, susirinko tikrai daug svečių norinčių pasveikinti jaunąją jubiliatę, bet juk per daug vaikų nebūna?“, - juokiasi laidos „Mamyčių klubas“ vedėja Indrė.

Todėl autentiškos šventės akimirkos pasirodys ir „Mamyčių klube“. Juk norisi ir kitus paskatinti negailėti vaikams švenčių!

„Jaučiausi, kaip per savo gimtadienį! Juk ši sukaktis svarbi ne tik Marijai Barborai, bet ir mums, tėvams. Atrodo akimirka, bet praėjo jau metai“, - šypsos I.Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

„Mamyčių klubo“ laidoje laukia daugiau naudingų patarimų - artėjančių Velykų proga kartu su tinklaraštininke Skaiste mokysimės pasigaminti personalizuotas dovanas artimiesiems.

Rubrikoje „XXI amžiaus kūdikis“ sužinosime, ką daryti jeigu mažylis nori karstytis baldais, o su tėvystės mokyklos „Opa Pupa“ specialiste aptarsime pagrindines naujagimių pereinamąsias būkles.

„Mamyčių klubas“ - sekmadienį, 8.30 val. per TV3!