Šį sekmadienį laidoje - teatras namuose, apsilankymas pas gydytoją ir įamžintos akimirkos

Šį sekmadienį laidoje - teatras namuose, apsilankymas pas gydytoją ir įamžintos akimirkos

23. Sep 2016, 15:29 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Jau keletas savaičių, kaip laida „Mamyčių klubas“ sveikinasi nauju laiku - sekmadieniais, 8.30 val. per TV3. Šis savaitgalis ne išimtis ir laukiame jūsų paruošę tris naujas aktualias temas.

Apsilankydami teatre vaikai lieka žiūrovais. Taip, tai irgi labai naudinga pramoga, bet jeigu teatrą sukurtume namuose? Aktorė ir kūrybinės studijos „Šilkaus Pupa“ įkūrėja Kristina Savickytė-Damanskienė išmokys mus ir jus, kaip kurti lėlių teatrą namuose. Kas turi daryti lėlytes? O kas vaidinti? Ir ką ten vaidinti? Apie viską - reportaže.

Antroji tema aktualiausia laukiantiems ar neseniai sulaukusiems mažylio tėveliams. Atsiradus šiam nuostabiam stebuklui, apsilankymai pas gydytojus padažnės. Ir ne dėl to, kad vaikutis labai sirgs, bet tiesiog profilaktiškai. O juk kiekvienas toks vizitas kelia šiokį tokį stresą, dėl kurio namuose pamirštame svarbiausius dalykus. Mildos mama Agnė patars, kaip geriau susiruošti pas gydytoją ir ką būtinai pasiimti. 

Norisi prisiminti ir įamžinti kiekvieną mažylio akimirką, todėl tėvai fotografuoja. Vieni tai daro tik svarbiausiais momentais, o kiti - net ir kasdien. Ką daryti su tais kalnais nuotraukų? Kaip atsirinkti, kas svarbu, o kas ne? 

Susitikime šį sekmadienį, 8.30 val. per TV3!