Šį sekmadienį laidoje - ypatingi siužetai Mamos dienai!

Šį sekmadienį laidoje - ypatingi siužetai Mamos dienai!

05. May 2017, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Šįkart laida bus skirta toms, kurioms šis sekmadienis labai ypatingas - mamoms. Sekmadienį, kalbėsime apie mamas, kurios mėgsta kaupti gražiausius prisiminimus. Mamas, kurių meilė savo vaikams yra neapsakoma žodžiais ir neišmatuojama darbais ir mamas, kurios visad pasiruošusios ištiesti pagalbos ranką kitai mamai. 

Tinklaraštininkė Skaistė visada kupina originalių idėjų. Ką tik gimus Tautei Liepai antrą kartą tapusi mama, nori dar labiau saugoti brangiausią turtą - prisiminimus. Todėl šįkart Skaistė pasidalins penkiomis idėjomis, kaip sukurti įdomią fotoknygą. Pasirodo, joje telpa ne tik nuotraukos. O ir šios gali tapti labai įdomios istorijos dalimi.

Kokios dovanos mamoms brangiausios? Žinoma, jų vaikų sukurti darbai ir žodžiai. Laidoje trys mažieji menininkai kurs mamai dovanas - piešinius. Mamos neliks skolingos - pasidalins pažadais ir įžvalgomis, kaip norėtų tapti geresnėmis. 

Mamos yra tos, kurios dalinsi ir nori padėti kitoms. Juk mamystė, tai bendrystė! Todėl apsilankysime Donorinio motinos pieno banke ir sužinosime, kaip galima paaukoti savo pienelio. Kartu su mama Migle žinias rinks akušerė Ieva. 

Iki pasimatymo gražiausią metų sekmadienį!