Šį sekmadienį MK laidoje - oro joga, pokalbis su rašytoja E.Daciūte ir nėštučių masažo pamoka

25. Feb 2017, 09:15 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Paskutinį žiemos sekmadienį kviečiame pradėti su „Mamyčių klubo“ laida. Startuosime tradiciniu laiku - 8.30 val. per TV3 ir lauksime jūsų paruošę net keturias įdomias temas. 

Prieš keletą metų Lietuvoje pasirodžiusi ir žaibiškai išpopuliarėjusi oro joga sudomino ir mūsų Maistoholikę Viktoriją. Ji kartu su dviem mamomis apsilankė „Diva namai“ studijoje ir pačios išbandys, kas tai per sporto rūšis. Kiek pasiruošimo jai reikia? Ar ji pritaikyta mamoms su vaikais? Kaip išmokti visų gudrybių? Įspūdingas šou laukia laidos pradžioje. 

Antrasis susitikimas su vaikiškų knygų „Meškių istorijos“, „Drambliai eina į svečius“, „Laimė yra lapė“ autore ir ketvirtojo vaikelio besilaukiančia Evelina Daciūte. Ne tik kalbėsime, bet ir su iliustratore Aušra Kildišiūte kursime popierines lapes. Jos instrukciją rasite mamyciuklubas.lt eterio metu!

Kokį veiksmą mamos daro dažniausiai? Žinoma, kad keičia sauskelnes. Ar žinote, kad 99% mamų daro vieną ir tą pačią klaidą, kuri žaloja kūdikio stuburiuką? Kartu su kineziterapeute Viktorija išmokite taisyklingai pakeisti sauskelnes. 

Laidos desertui - pamoka nėštutėms. Ne viena jų patiria didžiulį stresą, nuovargį ir įtampą, o atsipalaiduoti joms būtina. Išmokysime, kaip pasidaryti masažą namuose pačioms. 

Iki pasimatymo sekmadienį, 8.30 val. per TV3