Šį sekmadienį - paskutinė sezono laida

Šį sekmadienį - paskutinė sezono laida

02. Jun 2017, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Aštuonerius metus laida „Mamyčių klubas“ savaitgalio rytais sveikinasi su tėvais. Kartu mokomės, augame, tariamės ir dalinamės, nes drauge tai daryti ne tik naudingiau, bet ir daug įdomiau! 

Šį sekmadienį - paskutinė šio sezono laida, kurioje laukia ypatingi susitikimai. 

Pirmiausia - didžiulė padėka toms, kurios prisidėjo prie labdaros akcijos „Pasidalink meile“. Finaliniame akcijos renginyje ne tik pakavome kraitelius sunkiai pasiturinčioms mamoms, bet ir kūrėme atvirutes ir klausėmes gražiausių dainų. 

Vėliau pakviesime žinomas moteris pasidalinti savo vaikystės žaidimais. Sužinosime, kuo įdomus buvo tarptautinių žodžių žodynas Rimantei Kulvinskytei ir kur savo televizinę karjerą pradėjo Agnė Grigaliūnienė. 

Kuo naudingi žaidimai su muzikos instrumentais? Tėvams tai dažniausiai galvos skausmas ir didžiulis triukšmas, o vaikams? Kodėl turėtume leisti ir pasiūlyti kuo daugiau ir įvairesnių instrumentų vaikams? 

Slenkantys plaukai - bėda apie kurią nenoriai kalbama, bet ji labai aktuali. Kodėl slenka plaukai papasakos dermatologė. Kada verta susirūpinti ir kokios dažniausios priežastys? Kaip pasirūpinti slenkančiais plaukais patars grožio specialistė. 

Metų įvykis - super mažylio gimimas! Ketvirtasis „Mamyčių klubo“ super kūdikėlis gimė Godos, Andriaus ir mažojo Jokūbo šeimoje. Jo nuotykius seksime visus metus, o visa ko pradžia - gimimas. Stebėkime šį ypatingą įvykį kartu su mumis jau šį sekmadienį, laidoje „Mamyčių klubas“.