Šį sekmadienį - pažintis su Agne Grigaliūniene, rankyčių žaidimai ir įdomiausias muziejus šeimai

Šį sekmadienį - pažintis su Agne Grigaliūniene, rankyčių žaidimai ir įdomiausias muziejus šeimai

14. Jan 2017, 13:30 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Labai smagu išgirsti daugybę puikių atsiliepimų apie pirmąją naujojo sezono „Mamyčių klubo“ laidą. Todėl ir toliau tęsime pradėtus darbus: naujas pažintis, patarimus, idėjas kaip auginti vaikučius ir ką su jais veikti.

Pirmasis siužetas - tai nauja rubrika „Tinklaraštininkių istorijos“. Joje kiekvieną kartą viena iš laidos tinklaraštininkių pristatys savo kurtą siužetą. Šįkart susitiksime su tinklaraštininke Goda ir jos trimis dukrytėmis. Savo puslapyje seimosgidas.lt  mama dalinasi idėjomis, ką įdomaus nuveikti su vaikais. Laidoje ji apsilankys labai moderniame muziejuje, kuris įdomus visai šeimai. Kur? Pamatysite siužete :)

Antrasis susitikimas - su mama ir žaislų parduotuvės „Children City“ įkūrėja Agne Grigaliūniene. Kartu su laidos vedėja Indre aptarsime kokie žaislai įdomiausi vaikams, ką pačios mamos mėgo žaisti vaikystėje ir ką žaidžia jų vaikai.

Žaidimams kartais nereikia jokių žaislų, svarbu tik žinoti smagių dainelių, eilėraštukų. Kviesime susitikti su „Mamų dainos“ įkūrėja Inga, kuri išmokys mus rankyčių ir pirštukų žaidimų, kuriuos galėsite pakartoti su savo mažyliais.

Iki susitikimo šį sekmadienį, 9 val. per TV3!