Šį šeštadienį MK laidoje - apie vaikų žodį NE, nėštučių ligas ir ypatingus tėčius

27. Feb 2015, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Trumpiausio mėnesio paskutinę žiemos dieną jūsų laukia tradicinė laida laimingiems tėvams, patenkintiems seneliams, mylinčioms tetoms ir rūpestingiems dėdėms - "Mamyčių klubas".

Kiekviena mama auginanti vos kalbėti pradedantį vaiką žino, jog mažyliai pirmiausiai ir tvirčiausiai išmoksta sakyti... NE. Prieštarauti jie gali dėl visko ir visada, net ir tada kai nėra prasmės. Savo patirtimi laidoje dalinsis ir dvynukus auginanti mama, o įžvalgas ir patarimus išsakys "Vaikystės sodo" psichologė Vaida Mažonaitė. 

Antroji laidos tema apie jautriausią moters periodą - nėštumą ir jį apkartinančias ligas. Net paprasta sloga nėštutei yra rimta liga, nes galima vartoti tik labai nedaug ir tik kai kuriuos medikamentus, o rimtesnę ligą prisišaukti labai paprasta. Kaip gydytis, kada sunerimti ir kaip neapsirgti - aiškinsimės laidoje.

Na, o pabaigai, tradicinė rubrika "Super tėtis"! Aplankysime Mantės ir Luknės tėtį Laimoną, kurio mergaitės įsitikinusios - jis pats geriausias! Mes tuo net neabejojame, todėl teirausimės kokios savybės būtinos tam super tėčiui, kaip žaidžia, užsiima ir rūpinasi jis savo dukromis. 

Susitikime jau rytoj, 9.30 val. per TV3!