Šį šeštadienį MK laidoje - gaminsime žirgelį, skelbsime eksperimentą ir domėsimės saulės nauda bei žala

Šį šeštadienį MK laidoje - gaminsime žirgelį, skelbsime eksperimentą ir domėsimės saulės nauda bei žala

22. May 2015, 00:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Vis daugiau vakarų galime leisti dūkdami lauke, o savaitgaliais - mėgaudamiesi iškylomis, iškylomis ir kitomis smagiomis pramogomis. O dar smagiau, kai galima turėti tradicijas ir kiekvieną šeštadienį pradėti kartu su "Mamyčių klubo" laida, kuri ir patars, ir suteiks idėjų, ir net pralinksmins. Juk kartu vaikus auginti daug smagiau!

Vasara ateina ir kiekvienas mūsų džiaugiamės šylančiais orais bei dažnesniais saulės spinduliais. Vieni saulytės bijo ir iškart nuo jos slepiasi. Kiti, atvirkščiai, įsitikinę, kad saulėtų dienų turime labai nedaug, todėl reikia "sugerti" kuo daugiau jos teikiamos šviesos. Kaip elgtis teisingiau ir savo, ir vaikučių atžvilgiu? Aiškinsimės saulės privalumus ir pavojus.

Vasara, pats laikas ne tik saulei, bet ir... namų mokyklai, kurioje mažyliai mokosi naudotis puoduku. Todėl antroje laidos temoje paskelbsime eksperimentą - kada ir kaip išmokti naudotis puoduku. Kokie metodai geriausi ir greičiausi? Kada pradėti ir kada sulaukti rezultatų? 

Na, o pabaigai kviesime į "Mamos dirbtuvėles", kuriose kartu su mama Gintare, vaikiškų palapinių "Mini Camp" kūrėja, mokysimės gaminti žaislinį arkliuką. Kuriam, pasirodo, reikia visai nedaug ir priemones galima rasti kiekvienuose namuose. 

Susitikime šį šeštadienį, 9.30 val. per TV3 ir pradėkime savaitgalį kartu!