Šį šeštadienį MK laidoje - genetiniai tyrimai, apsilankymas kačių kavinėje ir "Žaidimų laboratorija"

Šį šeštadienį MK laidoje - genetiniai tyrimai, apsilankymas kačių kavinėje ir "Žaidimų laboratorija"

17. Apr 2015, 12:20 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, taip ir rytoj - laukiame susitikimo su ištikimiausiais ir naujais žiūrovais. Jeigu neseniai sužinojote žinią, jog po kokių aštuonių mėnesių jūsų šeimą papildys besišypsantis žmogutis, pats laikas tam ruoštis!

Pirmoji laidos tema skirta būsimoms mamytėms ar dar vaikeli beplanuojančioms moterims. Daugelis jų išgirdusios iš gydytojo patarimą pasikonsultuoti su genetiku, sunerimsta. Dar gajus mitas, jog genetiniai tyrimai skiriami tik ypatingais ir dažnai, nedžiugiais, atvejais. O kaip ir iš tiesų ir kam dabar rekomenduojama laukiantis pasikonsultuoti su genetikais? Kaip vyksta tyrimas? Ir kokius rezultatus galima sužinoti?

"Žaidimų laboratorija" - rubrika, kurioje mokome žaisti ne vaikus, o tėvelius. Būtent mes, suaugėliai, dažnai puikiausius žaidimus imame ir sugadiname. Kalbėsimės su "Vaikystės sodo" įkūrėja, edukologe Austėja Landsbergiene ir darželio pedagogėmis, kaip žaisti smagiau!

Laidos pabaigoje kviečiame kartu su mumis apsilankyti neįprastoje vietoje. Ten pagrindiniai svečiai, o tiksliau, šeimininkai, yra ne žmonės, bet... katinai. Kačių kavinė "Murrr Cafe" yra ne tik smagi vieta išvykai su vaiku, bet ir labai naudinga. Kas kaip kur kada - viskas laidoje!

Susitikime tradiciškai, 9.30 val. per TV3!