Šį šeštadienį MK laidoje - mamos irgi moterys, kaip žaisti su vaikais ir ką reikia žinoti apie žaidimų kambarius

20. Feb 2015, 12:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kiekvienas šeštadienis - nauja istorija, naujos idėjos ir nauji patarimai. Taip mes pradedame savaitgalius su "Mamyčių klubo" ir kviečiame jus prisijungti kartu! 

Artėjant tarptautinei moters dienai kviečiame pakalbėti apie tai, jog mamos irgi moterys. Jos dažnai per motinystės džiaugsmus ir vargus užmiršta save. Apie tai, kaip sekėsi balansuoti ir kokių sprendimų griebėsi papasakos praėjusių metų MK metų moterimi išrinkta ir super mažylį Hubertą auginanti Evelina-Pypsė. O ką ypatingo turime šiai progai - prasitars portalo redaktorė Eglė.

Antroji laidos tema kvies mus... išmokti žaisti! Toks atrodo paprastas veiksmas, bet dažnai tėvų interpretuojamas neteisingai. Kokie pagrindiniai žaidimų su vaikais principai, kaip reikia elgtis, kad netrukdytume ir kaip skatinti žaidimus - patars psichoterapeutė. 

Na, ir pratęsiant žaidimų temą - su rubrika "Vaikui atviras pasaulis" keliausime į  žaidimų kambarį! Nesilankėte ten? Norite sužinoti kada pradėti, kaip pasiruošti ir ko tikėtis? Apsilankysime kartu žaidimų kambaryje "Minimukų namukai" ir viską sužinosime!

Pasimatykime jau rytoj, 9.30 val. per TV3!