Šį šeštadienį - ypatinga laida „Nėščiosios laimės receptai“

Šį šeštadienį - ypatinga laida „Nėščiosios laimės receptai“

30. Mar 2016, 11:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Vienas mėnesio šeštadienis tradiciškai tapo specialių „Mamyčių klubo“ laidų  laiku. Tai metas, kuomet pasigiliname į vieną temą, į ją pažvelgiame įvairiais aspektais, dalinamės gilesnėmis istorijomis ir platesniais patarimais. 

Šį šeštadienį prie ekranų ypatingai lauksime šeimų, kurie dar tik laukia susitikimo su pirmuoju (o gal ir ne) vaikučiu ir kalbėsime jiems pačia aktualiausia tema - „Nėščiosios laimės receptai“.

Visos žinome, kad nėštumas, tai ypatingas laikotarpis. Ypatingas ne tik tuo, kad nešiojate naują gyvybę savyje, bet ir jaučiatės ypatingai, jūsų organizmas į tai reaguoja kitaip, o viso šio kelio gale - labai laukiamas susitikimas!

Kartu su nėščiosiomis ir specialistais aiškinsimės, kaip keičiasi moters organizmas ir kokios priežiūros jam reikėtų šiuo gyvenimo momentu. 

Nėštumas dažnai moterims asocijuojasi su sparčiai augančiu svoriu - juk, kuomet laukiamės, leidžiame sau daugiau. Bet ar verta tai daryti? Kaip sveikai maitintis turėtų nėščioji ir kokios jai nuolaidos? 

Patarimus būsimoms mamytėms dalins stilistė - juk nėštutė gali atrodyti labai stilinga! 

Kaip išlaikyti ryšį su būsimu tėveliu primins seksologas. Ramiau laukti susitikimo ir gimdymo gali padėti nėščiosios pagalbininkė - dula. Susipažinsime su ja!

Daug naudingų idėjų, padrąsinimų, patarimų - jau šį šeštadienį 9.30 val. per TV3.