Šią laidelę žiūrėjau su šypsena....

Šią laidelę žiūrėjau su šypsena....

09. May 2011, 08:00

Auginu dvi dukrytes, todėl laidelė, galima sakyti, auga su mumis. Žiūriu jas, nes tikiuosi gauti daug patarimų, informacijos. Tiesa, ne visos jos įdomios ir kai kada atrodo, viskas jau matyta ar girdėta.

 

Bet šį kartą man patiko, nes buvo trys skirtingos rubrikos, mažučiams vaikiukams, paaugusiems ir mamytėms. Labai patiko pasakojimas apie mergaitę, tikra šaunuolė, tačiau nepasakyčiau, kad toks auklėjimo būdas yra geras, paperkantis, jei nori to, padaryk tą ir t.t. Bet iš tiesų likau sužavėta ja.

 

Rašau ne tiek pakritikuoti, bet kiek pasiūlyti, apie ką norėčiau pamatyti. Kadangi auginu dvi dukrytes, kurių amžiaus skirtumas nedidelis - vienai 1 metukai ir 10 mėn, kitai tik 6 svaitėlės, man aktualu tiek paūgėjusių vaikiukų ir kūdikėlių temos. Nors atrodo, viena jau paaugusi, kita mažutė, bet viskas skiriasi.

 

Įdomi būtų tema apie vaikučių meilę, kaip paaiškinti tokiai mergaitei, kad yra mažesnė sesė ar broliukas, apie dėmesio stoką, supratimą, kad yra mažesnis, kad reikia ir juo rūpintis.

 

Artėja vasara, labai įdomu būtų pamatyti kažką tokio vasarai, apie vaikučių užsiėmimus, kaip mamos praleidžia laiką lauke.

 

Niekada nemačiau, o gal praleidau, kaip švęsti vaikų gimtadienius, kokios tradicijos pas tėvelius, ar vien tik su vaikiukais, ar ir tėveliai vadovauja, gal gimtadienį praveda kažkoks klaunas ar pan...

 

Tad lauksime ir toliau įdomių laidelių ir gerų įdėjų.

09. May 2011, 13:52

Saunuole Dalyte 😉

09. May 2011, 11:14

Trumpai ir aiškiai 😀 aš irgi buvau tokia kupina įspūdžių, bet užsiėmiau kitais darbais ir nebeprisėdau prie recenzijos. Tkiuosi dar bus tokių laidelių, kurios taip teigiamai nuteikia,tokias geras mintis ir emocijas kelia 😀