Šią savaitę sniegas nesitrauks

Šią savaitę sniegas nesitrauks

17. Jan 2012, 00:00

Kaip praneša sinoptikai, ir toliau mūsų šalyje kris sniegas, nors labai šalta nebus, tačiau oro temperatūra išsilaikys minusinė.

 

Antradienį numatomas sniegas ir žemėjantys termometrų stulpeliai. Toliau sklandys šiaurys. Kaune nakties ir ryto metu šals iki -4, dieną apie -2 laipsnius. Įdienojus ir vakare pabirs snaigės. Vilniuje -6 laipsniai bus naktį ir ryte, apie -4 šals dieną, negausiai pasnigs. 

 

Trečiadienį šaltukas išsilaikys. Pasisuks pietų vėjas. Debesuotumas mažės. Kaune naktį slenkant debesims šals iki -4, ryte šaltukas spustels iki -6 laipsnių. Dienos metu krentant snaigėms šals iki -3. Vilniuje naktį šals iki -7, ryte viskas braškės nuo -10 laipsnių šalčio. Dieną galimas negausus debesuotumas, šals iki -6. 

 

Ketvirtadienį šaltis kiek atlėgs. Daugiau pasnigs. Kaune naktį ir ryte bus apie -3, dieną apie -1 laipsnį šalčio, gausiai snigs. Vilniuje -8 -7 laipsniai šalčio numatomi nakties ir ryto metu. Dieną pradės skraidžioti snaigės, šaltis sumažės iki -5. 

 

Penktadienį toliau snigs. Kaune pamažu sniegas kris nuo pat ryto per visą dieną, temperatūra sieks 1 laipsnį šilumos naktį, ryte apie -2 laipsnius šalčio, dieną apie 0. Vilniuje šals iki -2 laipsnių ir kris sniegas, vakarop atvėsti gali dar labiau. 

17. Jan 2012, 11:23

didelis valio 😀😀 roges dar daug kartu spėsim išbandyti 😀

17. Jan 2012, 07:45

Labai smagu girdeti, nes vaikuciams pats didziausias dziaugsmas sniegas 😀