Šiandien, 11 val. renkamės į Huggies® vasaros vakarėlį!

Šiandien, 11 val. renkamės į Huggies® vasaros vakarėlį!

03. Jul 2012, 07:00

Šiandien,  11 val. laukiu Huggies® vasaros vakarėlyje visų prisiregistravusių mamyčių fizinės medicinos ir reabilitacijos centre "Gemma". Gausite išbandyti įvairių Huggies sauskelnių bei išgirsite kineziterapeutės patarimų, kaip teisingai jas keisti, kaip nurengti ir aprengti mažylį.


Namuose galėsite išbandyti šias patobulintas HUGGIES sauskelnes: Huggies Newborn, Huggies Super Dry, Huggies Natural Fit, Huggies Step in. Puiki galimybė išbandyti, kad po to žinotumėte, kokios geriausios ir tinkamiausios Jūsų mažyliams

Namuose galėsite išbandyti šias patobulintas HUGGIES sauskelnes: Huggies Newborn, Huggies Super Dry, Huggies Natural Fit, Huggies Step in. Puiki galimybė išbandyti, kad po to žinotumėte, kokios geriausios ir tinkamiausios Jūsų mažyliams.

 

Taigi, renkamės į Huggies® vasaros vakarėlį 
Liepos 4 d., trečiadienį, 11 val. (atvykite šiek tiek anksčiau)
fizinės medicinos ir reabilitacijos centre "Gemma" (Bistryčios gatvė 13, Vilnius)

 

Laukiame šių mamyčių, kurios prisiregistravo:

 

1.Olga (olenka)

2.Mažena (mazzena1)

3.Inga (marusia)

4.Jelena (eleneir)

5.Dalia (svistulka)

6.Marija (marijadnk)

7.Inga (dapkunaite)

8.Erika (kerikela)

9.Svetlana (coliuke32)

10.Vita (gy)

11.Vilija (vilijav)

12.Lolita (lolita)

13.Ieva (belute28)

14.Irina (iruteb)

 

Mielos mamytės, būtinai pasiimkite ir pačios fotoaparatus, nes kartu su fotoreportažu apie išbandytas Huggies sauskelnes, atsiųskite ir įspūdžius iš šio renginuko su nuotraukomis.

 

Susitikimo metu pagal vaikučių svorį jums bus išdalinta po 3 vienetus skirtingų rūšių Huggies sauskelnių. Pavyzdžiui, viena mamytė gaus tris Super Dry sauskelnių vienetus, tris Natural fit ir pan. Žinoma, jei mamytė augina naujagimį, tuomet tiks vienintelės Huggies Newborn.

 

Ką daryti su gautomis sauskelnėmis?

 

Mamytės, gavusios testavimui skirtingų rūšių Huggies sauskelnes, grįžusios namo turės parašyti išsamų reportažą ir savo įspūdžius:

 

-kaip patiko susitikimas, ką naujo sužinojo,

-o svarbiausia - detaliai ir išsamiai aprašyti savo atsiliepimus apie pačias sauskelnes.

-lauksime jūsų blogų apie kiekvieną Huggies rūšį atskirai: kokias savybes jų pastebėjote, kokios sauskelnės pasirodė jas liečiant (minkštos, švelnios ir pan.), jų drėgmės sugeriamumas, ar nepratekėjo skystis, ar mažylis jaukiai su jomis jautėsi, buvo lengva judėti ir pan. Visus savo įspūdžius galite surašyti į vieną blogą.

 

Galite sukurti ir fotoblogą, tačiau po to atsiųskite mums nuorodą per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi" ir dar aprašykite savo įspūdžius teksto laukelyje, kad jis nebūtų tuščias.

 

Kuo išsamiau, tuo geriau! Žinoma, su mažylio, kaip dėvi Huggies sauskelnes, nuotraukomis.

 

Ką veiksime susitikimo metu?

 

Susitikimas vyks erdvioje ir jaukioje salėje. Kineziterapeutė Mira papasakos ir parodys, kaip teisingai keisti sauskelnes kūdikiui ir jau aktyviam mažyliui (gal vienas iš mažylių norės pabūti modeliuku), kuris ramiai neguli ant nugaros. Sužinosite, kaip teisingai nurengti ir aprengti mažylį ir kt.

 

Po to galėsite užduoti norimus klausimus kineziterapeutei.

 

Susitikimas vyks apie 1-1,5 val.

 

 


Huggies ®

Newborn

 

Huggies®

Super Dry

 

Huggies®

Step In

Huggies ®

Natural Fit

Tad iki susitikimo!

Mamyčių klubo portalo redaktorė Eglė

+37061400346

 

1

03. Jul 2012, 16:00

Jau užregistravome, vadinasi, galite ateiti, svarbiausia, kad vaikas dar dėvi sauskelnes ir galėsite aprašyti įspūdžius apie jas 😀

02. Jul 2012, 17:40

Sveiki, o jei mano vaikui 1metai ir 8 menesiai tai jau negalim dalyvauti?