Stokite į Šeimų universitetą!

Stokite į Šeimų universitetą!

07. Sep 2015, 06:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kaip suteikti savo vaikui pasitikėjimo savimi ir atskleisti jo kūrybiškumą? Kaip padėti augančiam vaikui augti ir tapti stipria asmenybe? Kaip išgyventi paauglystėje siaučiančias audras? Štai ko savęs klausia daugelis tėvų. Deja, dažnai bendravime su savo vaikais dangstome esmę. Tik stiprus tėvų tarpusavio ryšys sukuria vaikui saugumo jausmą ir pasitikėjimą jais. O tai pažadina vaiko pasitikėjimą savimi ir leidžia skleistis jo kūrybiškumui. Visi šie klausimai kyla daugeliui tėvų, todėl smagu pristatyti Šeimų universitetą, kuris jau ne vienerius metus įkvepia tėvus įkvėpti vaikus.

Kaip vyksta mokymai? Kas savaitę gaunate užduotį-aprašytą gyvenimą atvejį.  Tėvai analizuoja kasdienes šeimos situacijas asmeniškai, šeimoje, vėliau diskutuoja apie tai grupėse su kitomis šeimomis, dalijasi savo patirtimis, nuomonėmis ir taip tobulėja. Tokiu būdu tėvai mokosi išklausyti bei suprasti vienas kitą, tampa vieningesni, abu lygiaverčiai įsitraukia į vaikų auklėjimą ir tą patirtį perduoda savo vaikams.

Šeimų užsiėmimai organizuojami vieną kartą per savaitę, darbo dienų vakarais ir vyksta ne ilgiau nei 1val. 20min. Iš viso suplanuota 15 šeimų susitikimų, kurie tęsiasi 15 savaičių. Esant švenčių laikotarpiui, daroma pertrauka ir susitikimai nukeliami į sekančią savaitę.

Šeimų susitikimai šiais metais vyksta aštuoniuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Vilkaviškyje ir Kaišiadoryse.

Jei norite Šeimų universitetą pakviesti į savo miestą, suburkite 15 šeimų grupelę ir susisiekite su mumis!

Šiuo metu tėvai gali registruotis į vieną iš keturių programų:

  • "Pirmieji žingsniai" - programa poroms, kurios nekantriai laukia savo pirmagimio, bei tėvams, auginantiems vaikus iki 4 metų
  •  
  • "Pirmosios raidės" - programa šeimoms, auginančioms vaikus nuo 4 iki 8 metų.
  •  
  • "Pirmieji sprendimai" - programa šeimoms, auginančioms vaikus nuo 8 iki 10 metų
  •  
  • "Ankstyvoji paauglystė" - programa šeimoms, auginančioms vaikus nuo 10 iki 13 metų
  •  
  • "Paauglystė" -  poroms, auginančioms 13 - 16 metų amžiaus vaikus

Registracija čia: http://www.seimu.lt/index.php/registracija/38 arba http://www.seimu.lt/.

Šiais metais mūsų programos yra mokamos – 70 eurų šeimai. Šie pinigai bus skirti programos medžiagai atspausdinti, patalpų nuomai apmokėti ir kitoms būtinosioms išlaidoms. Tačiau jeigu kuriai šeimai šis mokestis būtų per didelis – kviečiame apie tai informuoti mus asmeniškai, nes pinigai niekada neturi būti kliūtimi siekiant tobulėti!

 



08. Sep 2015, 18:32

Planavau dalyvauti, o čia opa 70eur 😃 Tai vadinas buvo tikslas sudominti ir pritraukti. Mokestis daugiau nei atbaido nuo tokio geranoriškumo 😃