Su Huggies Pull-Ups® pratintis prie naktipuodžio paprasčiau ir smagiau!

Su Huggies Pull-Ups® pratintis prie naktipuodžio paprasčiau ir smagiau!

23. Jul 2012, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Auginantys didesnius vaikus žino, kad susidraugauti su naktipuodžiu mažyliui nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Kartais tai užtrunka ilgėliau, ir vaikučiui, ir tėvams kainuoja daug nervų.

 

Huggies Pull-Ups® sauskelnės - kelnaitės yra sukurtos tam, kad pratintis prie naktipuodžio būtų paprasta ir smagu!

 

 

 

Daugiau negu paprastos sauskelnės

 

Huggies Pull-Ups® sauskelnės - kelnaitės priglunda prie kūno taip pat, kaip ir įprastas apatinis trikotažas. Vaikutis su jomis jausis lyg Dičkis, juk jis, kaip mama ar tėtis, gali pats jas apsimauti ir nusimauti!

 

 

 

 

 

Unikali šių sauskelnių – kelnaičių savybė yra išblunkantys paveiksliukai. Sušlapę jie ima ir pranyksta, o tai labai svarbu, kad vaikas suprasti skirtumą tarp „šlapias- sausas“. Supratęs tai, mažylis stengsis, kad „avarijų“ būtų mažiau! Elastiniai juosmens kraštai ir patogiai atsisegantys lipdukai leidžia mamai lengvai pakeisti sauskelnes net ir miegančiam vaikui.

 

Berniukui ir mergaitei

 

Atėjus laikui pratintis prie naktipuodžio vaikučiai būna gerokai ūgtelėję, tad vienos rūšies sauskelnės abiems lytims kažin ar tinka. Pull-Ups® sauskelnės – kelnaitės buvo specialiai kuriamos atskirai mergaitėms ir atskirai berniukams. Mergaitėms skirtos sauskelnės- kelnaitės yra su ypatingais piešinukais, kurios tikrai patiks mažosioms jūsų princesėms. Ant mergaičių Pull-Ups® kelnaičių puikuojasi Disney Princesės, Snieguolė, o ant berniukų – jiems labai patinkantys “Ratų” animacinio filmuko bei “Žaislų istorijos” herojai.

 

 

Dienai ir nakčiai

 

Huggies Pull-Ups® sauskelnės – kelnaitės yra dviejų rūšių: vienos skirtos dėvėti dieną, kitos - naktį. Abiejų rūšių sauskelnės pasipuošę spalvingais piešinukais (skirtingai berniukams ir mergaitėms). Naktinės Pull Ups® sauskelnės- kelnaitės, lyginant su dieninėmis, sugeria daugiau skysčio. Tačiau dieninės sausklenės – kelnaitės, nor sir yra plonesnės, sukurtos taip, kad sugertų pakankamai daug skysčio, ir vaikas nesijaustų blogai, jei užsižaidęs pamirštų pasiprašyti ant puoduko. 

 

Huggies Pull-Ups® - tai:

 

-Ypatingi piešinukai, kurie pasišlapinus išblunka, mokantys vaiką suprasti, kas yra šlapia, o kas - sausa

-Maunamos ir numaunamos kaip įprastos kelnaitės

-Elastingos ir su daugkartiniais lipdukais

-Nutikus „avarijai“ puikiai sugeria skystį

19. Jan 2014, 13:39

o kokia alternatyva pasiulytumet mamos man mano dukrytei 2 metai diena ji buna be pampero nes visada pati nueina ant puoduko, o va nakty turiu deti pampersa nes dar nesikelia ir nepraso ant puodo, o ciuzinio kazkaip ir gaila: tai tenka nakty bendrauti su sauskelnem

08. Jun 2013, 21:32

mes perkam tos pacios firmos,su ratais bet raudonos o ne melynos.o mergaitiskos su peliuke mine ir su zirniukais.tai cia naujos ar senos?

31. Jan 2012, 19:43

Mums taip pat labai padejo Pull-Ups 😀