Su Huggies® Premium užpakaliukas visada sausas

Su Huggies® Premium užpakaliukas visada sausas

05. May 2012, 00:00

 

Nė vienam mažyliui nepatinka prabusti šlapioje lovytėje. Todėl tėvams reikia imtis kai kurių gudrybių, kad vaikutis prabustų su šypsena ir gera nuotaika.

 

Pirma, sauskelnes reikia keisti prieš pat miegą, kad užpakaliukas būtų kuo ilgiau sausas. Dėmesį atkreipkite į sauskelnių sugeriamumą ir oro pralaidumą.

 

Antra, rinkitės sauskelnes, atitinkančias vaikučio svorį – kad jos nebūtų nei per didelės, nei per mažos. Kartais tėvai, galvodami apie patogumą, renkasi šiek tiek didesnes sauskelnes, tačiau tai būna viena priežasčių, kodėl skystis prateka.

 

Dar viena priežastis, kodėl vaikui gali nepavykti išmiegoti naktį sausam – sauskelnės gali būti netinkamai užmautos. Lipdukai turi būti taip užsegti, kad tarp sauskelnių priekio ir pilvuko galėtumėte įkišti vieną pirštą.

 

Įsiklausę į šiuos patarimus, Jūsų mažylis išmiegos ramus ir sausas visą naktį, o pabudęs galės toliau pažinti pasaulį.

 

Mamyčių klubas siūlo: pabandyk orui pralaidžias sauskelnes Huggies® Premium su elastine juosta!

 

Huggies Premium pagamintos iš orui pralaidžios ir gerai drėgmę sugeriančios medžiagos, o tai leidžia vaiko odelei išlikti sausai!

 


Absorbuojanti medžiaga, esanti vidiniame sluoksnyje,užtikrina drėgmės sugeriamumą net 12 val.!

 


Puikaus Huggies Premium sugeriamumo paslaptis ta, kad drėgmė, patekusi į vidinį sauskelnių sluoksnį, atgal negrįžta, todėl vaikučio odelė visuomet lieka sausa!

 

Dalyvauk FOTOblogų konkurse "Saldus miegelis su Huggies Premium"

 

Gegužės mėnesį Eurovaistinėje Huggies produkcijai iki 30 proc. nuolaida!