Sulauksime pavasarinės šilumos!

Sulauksime pavasarinės šilumos!

13. Mar 2012, 08:00

Džiugi žinia - šį savaitgalį, anot sinoptikų, sulauksime tikros pavasario šilumos.

 

Antradienį bus saulėta ir šilta. Kaune naktį ir ryte bus apie 0 – 1 laipsnį šilumos. Dieną temperatūra šoktels iki 10 laipsnių. Vilniuje termometrai rodys 0 – 1 laipsnio šilumos nakties ir ryto metu. Dieną sušils iki 10 laipsnių. Pajūryje giedra, apie 2 – 3 laipsnius sušils naktį ir ryte. Dienos metu temperatūra pakils iki 5 laipsnių.

 

Trečiadienį pūstels šiaurės vakarų vėjas. Kaune nakties ir ryto metu bus giedras dangus, temperatūra svyruos apie 0 – 1 laipsnį šilumos. Dieną sušils iki 5 laipsnių. Vilniuje iki -1 laipsnio atvės naktį ir ryte. Dieną sušils iki 4 laipsnių. Pajūryje temperatūra svyruos apie 1 – 2 laipsnius šilumos, giedro dangaus neturėtų temdyti debesys.

 

Ketvirtadienį šiek tiek temperatūra nukris. Kaune prognozuojama iki -3 -2 laipsnių, atvės nakties ir ryto metu, bus giedra. Dieną šiluma sieks 5 laipsnius. Vilniuje šaltukas taip pat apsilankys. Nakties ir ryto metu jis spustels iki -3 laipsnių. Dieną oras sušils iki 4 laipsnių. Pajūryje oras subjurs. Šiluma sieks 1 laipsnį, gali lyti.

 

Penktadienį įsivyraus pietvakarių vėjas. Kaune iki -3 -2 laipsnių atvės naktį ir ryte, po truputį kaupsis debesys. Dienos metu sušils iki 5 laipsnių. Vilniuje bus saulėta, bet su lietaus tikimybe. Naktį atvės iki -5, o ryte iki -3 laipsnių. Dienos metu termometrai rodys 5 laipsnius šilumos. Pajūryje toliau lynos, temperatūra svyruos apie 1 – 3 laipsnius šilumos.

 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis savaitgalį sušils, o kritulių tikimybė maža.