Sūnui nepadėjo nei homeopatija, nei kompensuojami vaistai

Sūnui nepadėjo nei homeopatija, nei kompensuojami vaistai

16. Nov 2012, 00:00

Ačiū visoms mamytėms, kurios dalinasi patirtimi ir istorijomis apie vaikų šlapinimo problemą. Pasirodo, enurezė tikrai opi problema ir ne viena šeima yra su ja susidūrusi.

 

Paskaitykime dar vienos mamytės pasakojimą. Anonimiškumą garantuojame. Dalinkitės savo išgyvenimais ir gaukite puikias DryNites vienkartines, naktines kelnaites, skirtas šlapimo nelaikantiems vaikams.

 

Mamos istorija:

 

Sveiki, visai atsitiktinai aptikau Jūsų puslapį, tiksliau – pirmiausia pamačiau per TV reklamą ir... atsidusau, kad ne tik mane vieną kankina šitokia problema. Turiu sūnų, kuriam jau "ant nosies" dvylikti metukai, o vis dar kovojame su šia liga, jei taip galima pavadinti.

 

Pries maždaug 6 metus buvau visiškoje neviltyje, kai išbandėme įvairiausius būdus "atsikratyti" naktinio šlapinimosi, deja – nesėkmingai. Nepadėjo nei homeopatija, nei kompensuojami vaistai.

 

Vis tikimės, jog išaugsime ir dabar naudojamės suaugusiųjų sauskelnėmis. Reikės būtinai išbandyti Jūsų rekomenduojamas DyNites naktines kelnaites, kurias mano paaugliukas galės ir pats nakčiai apsimauti.

 

Stiprybės visiems teveliamas, kurie gyvena su šia problema.

 


Parašyk blogą apie vaiko šlapinimąsi į lovą ir gauk dovaną Drynites!

 

Savo blogus siųskite puslapyje www.vaikuenureze.lt susiradę štai tokį mygtuką:

 

tra:site/ask

 

Kiekvieno blogo autorei dovanosime vienkartines, naktines, skystį sugeriančias kelnaites DryNites!

1

DryNites yra skirtos vaikams nuo 3 iki 15 metų amžiaus, skirtingos berniukams ir mergaitėms.

 

Užeik į  www.vaikuenureze.lt ir papasakok apie ją draugei! Tegul informacija pasiekia tuos, kam ji labiausiai reikalinga!