Sūnus su Huggies Natural Fit išbuvo net 6 val. - ir jokio paraudimo!

Sūnus su Huggies Natural Fit išbuvo net 6 val. - ir jokio paraudimo!

11. Jul 2012, 11:00

 

Mes taip pat turėjome progą dalyvauti HUGGIES vakarėlyje, kuris mus labai pradžiugino.

 

Vakarėlyje gavome naudingos informacijos apie sauskelnes, nežinojau, kad jos būna trijų klasių. Labai patiko sūneliui Edgarui kineziterapeutės padaryta mankštelė, sužinojome, kaip daryti pratimus pilvukui, kad neskaudetų, taip pat kaip stiprinti raumenis rankučių ir galvutės.

 

Mums paaiškino, kokia rankų padėtis turi būti, kai vaikelis miega, ką daryti, kad nesuktų pastoviai galvutės į vieną pusę. Kai kuriuos pratimus bandome dabar daryti ir namie.  

 

{smallpic:3}

 

Taip pat kineziterapeutė parodė, kaip reikia teisingai pakeisti sauskelnes, kaip teisingai kūdikį perrengt, kad jo nesuerzintume.

 

{smallpic:4}

{smallpic:5}

 

Taip pat gavome trijų rušių Huggies sauskelnių dovanų - Huggies Natural fit, Huggies Step In ir Huggies Super dry. Nors mūsų pirmosios sauskelnės buvo Huggies Newborn ir mes šiek tiek apie Huggies sauskelnes jau žinojome, tačiau kitų rūšių šių sauskelnių nesame naudoję. 

 

{smallpic:6}

{smallpic:7}

{smallpic:8}

 

Todėl grįžę namo, iš karto išbandėme Super Dry ir Natural Fit sauskelnes. Step In mums šiek tiek per didelės, todėl jas išmėginsim šiek tiek vėliau, kai truputį paaugsime.

 

Pirmiausia pabandėm Huggies Super Dry sauskelnes ir likome labai patenkinti jų kokybe, po nakties miego vaiko oda liko sausa, jos yra labai minkštos.

 

{smallpic:1}

 

Šios sauskelnės mums tikrai tiko, nes nealergizuoja mano sūnaus odos. Huggies Super Dry apsaugo nuo pratekėjimų, neturi nemalonaus kvapo. Tik gal jos ne tokios švelnios, kaip Natural Fit.

 

Bet labiausiai mums patiko HUGGIES Natural Fit sauskelnės, jos labai švelnios ir minkštos, puikiai priglunda prie kūnėlio. Šios sauskelnės nealergizuoja. Sūnelis su jomis išbuvo 6 val. - ir jokio pratekėjimo, jokių paraudimų, nors iki šiol Edgariukas turėjo tokią bėdą, kaip paraudimai ir bėrimai.

 

Šios sauskelnės mums tinka bei patinka.

 

{smallpic:2}

 

Ačiū organizatoriams už puikų vakarėlį ir gerai praleistą laiką.

 

Irina (irutb)