Svarbiausia - sauskelnių kaina

Svarbiausia - sauskelnių kaina

26. Jun 2013, 09:53

Ech ... Sauskelnės... Be jų nuo pat gimimo dienos iki dabar.

Katik gimusio kudikėlio odelė ypač jautri, todėl sauskelnes rinkausi labai atsakingai. Beje eko madų nesivaikau... Todėl mūsų favoritai buvo PAMPERS New Baby, būtent su tinkleliu, bei pagamintos ne Lenkijoje.  Kai auginau vyresnėlę, vis turėdavome problemų su prabėgusiais rimtesniais ,,reikaliukais"... Pampers New Baby neteko su ja išbandyti, tad buvo smalsu, kaip sulaikys sauskelnių turinį pagrandukei. Šauniai! T. y. puikiai sulaikė. Todėl kitų sauskelnių išbandyti nebenorėjau iki tol kol iš MAMYČIŲ KLUBO gavome dovanų HUGGIES Newborn su drėgmės indikatoriumi.

 20130626094911-12899.jpg

Neturiu nė vieno blogo žodžio ir apie šias sauskelnes. Beje drėgmės indikatorius dėka pamačiau, kad laikydavau sauskelnes ilgiau nei jis rekomenduoja. Todėl įprotis sauskelnes laikyti beveik iki pilnumo buvo atsisakytas. Juokaudavom su vyru, kad galėtų dar būti juostele parodanti ne vien šlapimą, bet ir rimtesnius ,,reikaliukus".

20130626094951-57060.jpg

Kai nebeliko mūsų mylimų sauskelnių reikiamo dydžio tada perėjome prie Huggies super dry. Kadangi mergytės užpakaliukas nebuvo ir nėra jautrus tai pagrindinis kriterijus - kaina. Kiek vėliau paskaičiusi mamyčių nuomones apie sauskelnes, susigundžiau išbandyti FAVORIT sauskelnes. O kaina kokia puiki gaudavosi, kai pritaikydavo nuolaidą, suteiktą gimdymo namuose. Tad lyg šiol ir kaitaliojame Huggies su Favorit sauskelnemis, pasiskaičiavę, kurios pigesnės gaunasi.

20130626095125-32281.jpg

Sauskelnių pasikeitimas nekėlė jokių sunkumų iki kol mergaitė nepradėjo vartytis. Atrodo tarsi vaikas būtų atradęs linskma užsiėmimą - neleisti pakeisti sauskelnių. Nuo tada ant vystymo lentos guldavosi ne vien dukrytė, bet ir pirmas pasitaikęs žaisliukas. Kai žaisliuko neturėdavom, tuomet puikiai gelbėdavo drėgnos servetėlės. Beje nuo pat gimimo dienos esame ištikimos vienintelėms HUGGIES Natural Care servetėlėms.

20130626095052-49138.jpg

Tad štai: žaislai, servetėlės ir svarbiausia mamos kantrybė padėdavo labai greitai ir be dideliu triukšmų pasikeisti sauskelnes. Savam vaikui kantrybės visada užteks, nors dar pusmetis pavargsim ir pradėsių mokyti mergaitę ,,reikaliukus" atlikinėti ant puoduko. Tuomet ir baigsis visi vargeliai susiję su sauskelnių keitimu.

IV užduotis: Mažasis ropotojas ir sauskelnių keitimas

Pagrindinis projekto prizas

Sauskelnės mažajam šliaužiotojui - Huggies® Step In!

Kiekvieną savaitę papildomi prizai nuo AVON

avon

 

DĖMESIO! Į pagrindinį projekto prizą gali pretenduoti tik tos mamytės, kurios dalyvas visuose etapuose. Jei nesuspėjote kuriame nors etape, galite pretenduoti laimėti savaitės prizus.

Sėkmės!


26. Jun 2013, 16:59 guzikelis1

bet kaip idomiai 😀 vieniems vienos sauskelnes nepraleidzia o mums vos ne per kiekviena karta praleisdavo. Pamenu kaip tycia buvau uzsipirkus huggies ekonimiskas pakuotes ar ne 6-8 pakiai ... hm ... ir ka .. nė lauke negaledavom pabuti , parsinesdavom vaika slapią iki pat pažastų :/ pamenu kaip kancia man jie buvo, kol sunaudojau .. o va pagrandukei tokius pat pirkau tik vyresniai ir ale nieko. Retas atvejis kad praleistu... Gal brokuotos man tada pakliuvo nes pirkau tikrai pigiai ir internetu.

26. Jun 2013, 16:47

pirmam suneliui naudjm tik huggies, deja antram tenka naudoti pampers nes cia kur gyenam niekur nera pirkt hugiu ☹ o kas liecia pampers sauskelnes su tinkleliu tai galiu pasakyt jos mum labai daznai praleidzia rintesnius reikaliukus