Sveikiname "Mamyčių klubą" rusų kalba su 4-uoju gimtadieniu!

Sveikiname "Mamyčių klubą" rusų kalba su 4-uoju gimtadieniu!

10. Feb 2013, 07:00

Šiandien Latvijos sostinėje Rygoje, "Mamyčių klubo" būstinėje bus griausmingai švenčiamas "Mamin klub" 4-asis gimtadienis. Sveikiname!

 

"Mamin klub" - tai tas pats "Mamyčių klubas", tik rusų kalba. Prieš ketverius metus portalas www.maminklub.lv pradėjo savo darbą ir šiandien tapo labai populiaria vieta, kur renkasi rusakalbės mamytės, auginančios vaikučius. "Mamin klub" portalui vadovauja žurnalistė Aleksandra Novak, beje, turinti tolimų lietuviškų šaknų ir visada nostalgiškai prisimenanti viešnages pas giminaičius Lietuvoje. Nuotraukoje - Aleksandra.

 

{smallpic:1}

 

Šiandien Rygoje, "Mamyčių klubo" patalpose (o jos yra labai erdvios, jaukios, stilingos) bus švenčiamas portalo gimtadienis. Susirinks daugybė mamyčių su mažais vaikučiais, vyks šventinė programa, visi vaišinsis bei linksminsis. Šventėje dalyvaus ir "Mamyčių klubo" įkūrėja bei vadovė Sandija Salaka. Bus ir milžiniškas tortas, kaip gi be jo... Nuotraukoje - Sandija Salaka (dešinėje) ir "Mamyčių klubo" TV laidos Latvijoje rusų k. vedėja Julija Ekert.

 

{smallpic:2}

 

Mes, lietuviškoji "Mamyčių klubo" redakcija, artimai draugaujame su portalu rusų kalba. Kas dieną peržvelgiame, kokios naujienos publikuojamos pas juos, jei randame skanų receptą ar įdomų kūrybinį darbelį, neretai parodome juos ir Jums. Džiaugiamės, kad galime papildyti vieni kitus, semtis patyrimo bei dalintis savo žiniomis.

 

Nuoširdžiai sveikiname "Mamin klub" su ketvirtuoju gimtadieniu! Kaip žinia, keturmečiai yra labai smalsūs žmogeliukai, kurie mėgsta išbandyti naujus dalykus, mėgsta žaisti, išdykauti, daug juokiasi ir kasdien sužino daug įdomių dalykų. Taigi, tikime ir linkime, kad tokie būtų metai portalui - nenuobodūs, prasmingi bei laimingi!

 

{smallpic:3}

 

Su gimtadieniu!

 

"Mamyčių klubas" iš Lietuvos

11. Feb 2013, 08:37

с днем рождения 🌷 🌷 🌷 su gimtadieniu 🎉