TIESIOGINĖ TRANSLIACIJA: Ankstyvasis muzikinis ugdymas - rugsėjo 12 d., 14 val.!

TIESIOGINĖ TRANSLIACIJA: Ankstyvasis muzikinis ugdymas - rugsėjo 12 d., 14 val.!

10. Sep 2012, 08:30

Nepraleiskite puikios galimybės daugiau sužinoti viską apie vaikučių muzikinį ugdymą ir užduoti jus dominantį klausimą vaikų lavinimo specialistei Sonatai Latvėnaitei-Kričenienei - TIESIOGINĖS VIDEO TRANSLIACIJOS METU - rugsėjo 12 dieną, 14 val.!!!

 

TO DAR NEBUVO! Užduodi klausimą ir iškart gauni atsakymą!!!

O už įdomiausią klausimą - dovana!

 

Kur ir kada užduoti klausimus?

 

Tiesioginė video transliacija vyks trečiadienį nuo 14 iki 14.45 val. Mamyčių klubo internetinėje svetainėje www.mamyciuklubas.lt. Klausimus galėsite rašyti iškart, kai video bus įkeltas - tiesiog komentaruose.

 

Kaip į jūsų klausimus bus atsakyta?

 

Jūsų parašytus klausimus internete matys Eglė Skrolytė, kuri ves įdomų pokalbį su ankstyvojo vaikų lavinimo specialiste Sonata Latvėnaite-Kričeniene. Ir kai tik jūs parašysite klausimą, jį tiesioginiame eteryje pakomentuos specialistė. Taigi nepraleiskite tokios puikios progos!

 

Tiesioginės transliacijos tema - ankstyvasis muzikinis vaikučių ugdymas!

Pokalbis su ankstyvojo vaikų lavinimo specialiste Sonata Latvėnaite-Kričeniene

 

{smallpic:1}

 

Trečiadienį, rugsėjo 12 dieną nuo 14 val. būkite Mamyčių klubo portale, kur rasite video - paspausite atitinkamą mygtuką ir tokiu būdu galėsite stebėti unikalų tiesioginį interviu su minėta specialiste apie tai, kuo svarbus ir naudingas ankstyvasis vaikų muzikinis ugdymas, išgirsite daug įdomaus apie pasakas, lopšines, žaidimus ir daug įvairių idėjų šia tema.

 

Jau dabar pagalvokite, ką įdomaus norėtumėte paklausti šios specialistės apie vaikučių ankstyvąjį muzikinį lavinimą. Klausimus galėsite rašyti komentaruose transliacijos metu.

 

Būkite aktyvios  - už įdomiausią klausimą ar pasidalinimą patirtimi vienai mamytei padovanosime naująsias sauskelnes

Huggies Super Dry!


 

SVARBU!

 

Žiūrėkite tiesioginę transliaciją per iPhone, iPad arba vidutinės kokybės Android4 ir kituose išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose.

 

Kad matytumėte tiesioginę transliaciją, būtinas 2 mbitps greitis, o kompiuteriuose turite įsidiegti naujausios versijos Adobe Flash Player.

 

Techninių problemų atveju (jeigu nepavyksta pamatyti video ar nėra garso, gal kažkokie kiti trukdžiai ir pan.) - viską rašykite rusiškai arba angliškai šiuo el.paštu: tiesraides@tiesraides.lv arba kreipkitės tel. +371 26510075