Turtingas bei turiningas Huggies vakarėlis

Turtingas bei turiningas Huggies vakarėlis

10. Jul 2012, 00:00


Norėčiau šį straipsniuką pradėti nuo prisistatymo. Esu Mažena, auginu 13 metų dukrytę Gabiją bei 1,5 mėn. sūnų Dominyką.

 

Liepos 4 dieną ir mums buvo proga dalyvauti Huggies sauskelnių vakarėlyje. Eilinį kartą mus svetingai pasitiko "Gemma" reabilitacijos centro darbuotojos.

 

Huggies vakarėlyje dalyvavo daug mamyčių su mažais vaikučiais. Mes gi į vakarėlį atvykome kartu su sese ir šeimos draugais, Irina bei jos sūneliu Edgaru. Jam taip pat 1,5 mėn. Vaikai buvo ramūs, linksmi, noriai pozavo fotografui. Jiems tikrai patiko ši spalvinga, triukšminga aplinka.

 

{smallpic:1}

 

Vakarėlyje dalyvavo kineziterapeutė Mira, kuri papasakojo mums apie sauskelnių klases, to aš tikrai nežinojau. Vėliau ji parodė kaip teisingai pakeisti sauskelnes judriam vaikiukui. Pamačiau, kokius pratimus reikėtų atlikti kudikiui. Kaip teisingai vaiką aprengti bei nurengti. Žodžiu, nuostabu, viskas, kas mums aktualu.

 

{smallpic:2}

{smallpic:3}

 

Turiu paminėti, kad vakarėlis patiko ir mano dukrai, kuri turi tikslą tapti kineziterapeute.

 

Vėliau prasidėjo sauskelnių dalybos. Mes tikrai gavome visą krūvą sauskelnių: Natural Fit, Super ry bei Step In. Dabar belieka juos išmėginti ir pasidalinti įspudžiais.

 

{smallpic:4}

{smallpic:5}

 

Dar vakarėlyje mes iškarto išmėginom sauskelnes Huggies Natural Fit ir iškarto jas įsimylėjom. Jos pasirodė labai švelnios, minkštos. Grįžę namučio, naktį mes vėl jas dėvėjome. Nežinau, ar tai sutapimas, bet tai buvo pirmas kartas, kai vaikas išmiegojo kiaurą naktį. Vaikiuko užpakaliukas liko sausas bei švelnus.

 

{smallpic:6}

 

Vienintelė abejonė dėl sauskelnių dydžio. Dominykas sveria 6 kg, devėjome 3 dydžio sauskelnes, bet vaikiukui jos nuspaudė kojytes ties klubais. Nors lyg uždėjau jas taip, kaip rodė kineziterapeutė Mira. Toks jausmas lyg norėtųsi vienu dydžiu didesnių sauskelnių pamėginti.

 

{smallpic:7}

{smallpic:8}

Artimiausiu metu išmėginsim Super dry sauskelnes. Na o su Step in dar teks luktelt.

 

Ačiū Mamyčių klubui bei Eglei asmeniškai už progą dalyvauti Huggies vakarėlyje bei galimybę išmėginti sauskelnes Huggies.

 

{fotoblog:2252}

 

Dominykas, Gabija ir Mažena (mazzena1).

 

12. Jul 2012, 11:23

Ačiū Mažena už gražius žodžius, o lišni kg, kai ateis laikas ištirps nepastebesim😀

10. Jul 2012, 14:25

Taip, labai rimtai. Moteris labai graži, moka save prižiūrėt😀

10. Jul 2012, 14:18

tu cia rimtai kad ana mama dar sunu toki dideli turi,saunu 😀 dings tie kg😃

10. Jul 2012, 14:09

Ačiū mergaitės😀 Aš tai aš, po gimdymo dar man liko daug kilogramų lišnu, o pažiūrėkit pirmoj nuotraukoje iš kairės mano draugė kaip super atrodo, lyg septiniolikmetė, o pati augina 17-kos metų sūnų😀

10. Jul 2012, 13:43

as tai labai nustebau kad mazena turi tokia didele dukryte nes tikrai jaunai atrodo mamyte,jos kartu kaip sesrys atrode 👍 😉