Ką matysime šį sekmadienį laidoje: lankome trynukus, mankšta po gimdymo, renkame batus vaikams, maudynės pajūryje rudenį

13. Oct 2017, 10:09 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Darganotą spalį, rodos, niekur neitum iš namų. Šilta antklodė, arbata, židinys, gal dar skanus pyragaitis - ir taip, rodos, pratūnotum savo guolyje visą rudenį ir žiemą :) Juokaujame - kuo daugiau judėsite, juoksitės ir visus užkrėsite gera nuotaika - tuo būsite sveikesni ir žvalesni. Tuo įsitikinusi visa" Mamyčių klubo" komanda su Indre Kavaliauskaite-Morkuniene, kiekvieną sekmadienio rytą kviečianti arčiau prie TV ekranų!

Šįkart matysite:

Koks yra gyvenimas pagal...trynukus? Kaip visus iškart pamaitinti, pamigdyti, aprengti ir t.t. Lankomės Simonos ir Mindaugo šeimoje, kur susipažinsime su trijų mėnesių trijule - sesutėmis Patricija, Emilija ir broliuku Herkumi. Kaip auginti trynukus ir palengvinti kasdienybę patars neonotologė, Sveika pradžialektorė Eglė Markūnienė. Laukia jaudinantis ir įdomus reportažas.

Kaip išrinkti vaikams batus rudenį, kokie svarbiausi kriterijai - kalbinsime gydytoją ortopedą-traumatologą dr. Kęstutį Saniuką.

Kodėl svarbi mankšta po gimdymo? Kokie pratimai padeda stiprinti pilvo, dubens dugno raumenis, padeda stiprinti nugarą, juosmenį? Savo sportavimo patirtimi dalinsis super mažylio mama Goda Ska, o pratimus jai padės atlikti kineziterapeutė Jūratė Kliukaitė

Na ir ką veikti pajūryje rudenį? Tai išsiaiškinsime kartu su žurnaliste Eglė Šantaraitė, užsukę į Atostogų Parkas!

Gražių emocijų ir iki pasimatymo sekmadienį, 8.30 per TV3!