Už įdomiausius klausimus - Huggies Super Dry ir kitos dovanos!

12. Sep 2012, 00:00

Ačiū visiems, kas žiūrėjo pirmąjį Mamyčių klubo "blyną" - tiesioginę video transliaciją, kurios tema - "Ankstyvasis muzikinis ugdymas". Jeigu nespėjote, video jau įkėlėme į Mamyčių klubo portalą. 


Kaip jums patiko šis pabandymas - internetinėje svetainėje transliuoti tiesioginį pokalbį su vaikų lavinimo specialiste Sonata Latvėnaite-Kričeniene?

Ar daug sužinojote?

Ar norėtumėte daugiau tokių projektų? Jei taip - kokiomis temomis?

 

Norime padėkoti, kad taip aktyviai rašėte klausimus tiesioginio eterio metu. Ne į visus klausimus specialistė spėjo atsakyti, tačiau tikimės, kad tikrai daug sužinojote.

 

O dabar skubame apdovanoti ne vieną, o net kelias mamytes už įdomiausius klausimus. Juk Mamyčių klubas mėgsta staigmenas!

 

 Už netikėtą ir įdomų klausimą – kaip vaikučiui teisingai pamilti muziką - Huggies Super Dry sauskelnes dovanojame DEIMANTEI!

 

Deimantės klausimas:

 

„Mums greit keturi mėnesiukai. Kada mums tinkamiausias amžius lankyti panašaus pobūdžio mokyklėlę ir kaip namų sąlygomis užsiimti su tokiu pypliuku? Kaip jį sudominti ir kaip jam padėti teisingai pamilti muziką?"

 

 

Huggies Super Dry!


 

Tačiau tai dar ne viskas!

 

Pirmą kartą tiesioginiame eteryje dalyvavusi Vilniaus vaikų meninio ugdymo mokyklėlės „Strazdanėlės“ įkūrėja, vadovė ir muzikos mokytoja Sonata Latvėnaitė-Kričenienė prisipažino likusi sužavėta tokia patirtimi.

 

Jai labai patiko Jūsų klausimai, todėl nutarė papildomai padovanoti mokyklėlės „Strazdanėlės“ išleistas PASAKŲ kompaktines plokšteles (CD)

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

{smallpic:3}

 

Taigi, Pasakų CD keliauja Deimantei bei dar dviems mamytėms:

 

MARIJAI (marijadnk):

 

„Ar tikslinga po tam tikro kiekio muzikinių pamokėlių, matant, kad vaikas juose tiesiog nesukoncentruoja dėmesio ar kitaip į jas nenori reaguoti, tęsti jas?"

 

…ir mamytei ROBERTAI (utopija):

 

"Kaip pasiūlytumėte lavinti vaikučius tiems, kurie, tarkime, gyvena provincijoje ir nėra galimybės keliauti į įvairias tokio pobūdžio mokyklėles? Kitaip tariant, kokią programėlę, žingsnelius pasiūlytumėt, išeitį tokiems tėveliams?"

 

SVEIKINAME! IR AČIŪ VISIEMS, KAS BUVOTE KARTU!

 

12. Sep 2012, 20:41

SVEIKINIMAI 🌷 🌷 🌷

12. Sep 2012, 19:57

sveikiname mamytes !

12. Sep 2012, 17:29

ooo kaip netiketa! Aciu 😀 sveikinimai ir kitoms mamytems 🌷