Užduok klausimą tiesioginės transliacijos metu - rugsėjo 12 d., 14 val.!

Užduok klausimą tiesioginės transliacijos metu - rugsėjo 12 d., 14 val.!

09. Sep 2012, 00:00

Pirmą kartą Mamyčių klubo portale rengiama tiesioginė video transliacija "Ankstyvasis muzikinis ugdymas" - rugsėjo 12 d. 14 val., kurios metu galėsite užduoti klausimą specialistei ir iškart gauti atsakymą. O už įdomiausią klausimą padovanosime dovanų!

 

Tiesioginės transliacijos tema - ankstyvasis muzikinis vaikučių ugdymas!

Pokalbis su ankstyvojo vaikų lavinimo specialiste Sonata Latvėnaite-Kričeniene

 

Trečiadienį, rugsėjo 12 dieną nuo 14 val. būkite Mamyčių klubo portale, kur rasite video - paspausite atitinkamą mygtuką ir tokiu būdu galėsite stebėti unikalų tiesioginį interviu su minėta specialiste apie tai, kuo svarbus ir naudingas ankstyvasis vaikų muzikinis ugdymas, išgirsite daug įdomaus apie pasakas, lopšines, žaidimus ir daug įvairių idėjų šia tema.

 

Pokalbį ves Mamyčių klubo laidos vedėja Eglė Skrolytė.

 

Jau dabar pagalvokite, ką įdomaus norėtumėte paklausti šios specialistės apie vaikučių ankstyvąjį muzikinį lavinimą. Klausimus galėsite rašyti komentaruose transliacijos metu.

 

Būkite aktyvios  - už įdomiausią klausimą ar pasidalinimą patirtimi vienai mamytei padovanosime naująsias sauskelnes

Huggies Super Dry!


 

Apie šią naujovę - tiesioginę video transliaciją Mamyčių klube nutarėme pakalbinti tarptautinio Mamyčių klubo Lietuvoje ir Latvijoje vadovę Sandiją Salaka.

 

-Ši naujovė - tiesioginė video transliacija MK portale pirmą kartą pasirodė Latvijoje. Džiugu, kad ši idėja pribrendo ir Lietuvoje. Kuo ji bus svarbi ir naudinga Mamyčių klubo šeimoms?

 

-Kol kas Mamyčių klube mes testuosime ir pažiūrėsime, kaip šis projektas - tiesioginė transliacija internete su geriausiais specialistais pavyks. Tai bus specialiai tam paskirtos dienos apie įvairiausias temas - mamų ir mažylių sveikatą, ugdymą, vystymąsi.

 

Tai bus unikali galimybė dalyvauti kiekvienai mamai, nes transliacijos metu iš namų prie savo kompiuterių glėsite užduoti norimus klausimus parengta tema ir iškart išgirsti atsakymą.

 

-Kaip Latvijos MK mamytės priėmė šią naujovę? 

 

-Mes pabandėme ir mamos su džiaugsmu ją priėmė. Latvijoje kiekvieną trečiadienį, pradedant nuo rudens, bus specialus tiesioginis eteris mamoms apie įvairiausias temas. Tiesioginę transliaciją internete reguliariai žiūrėjo daugiau nei 4000 mamų!

 

Ir joms labai patiko - tai puiki galimybė susitikti su geriausiais specialistais, kad ir virtualiai, ir tiesiogiai užduoti norimus klausimus iš savo namų. Tai tarsi online mokykla ir kursai mamoms.

 

-Kaip dažnai tiesioginė video transliacija bus Mamyčių klube?

 

-Šį sezoną pabandysime ir pažiūrėsime, kaip Lietuvos mamytės priims šią naujieną - online TV. Jeigu patiks ir jums, tuomet tiesiogines video trancliacijas internete darysime reguliariai.

 

Lauksime Jūsų atsiliepimų!

 

Rugsėjo 12 dieną, trečiadienį, 14 val. pirmą kartą Mamyčių klube -
tiesioginė video transliacija tema "Ankstyvasis muzikinis ugdymas"!

 

Videotransliaciją palaiko naujosios sauskelnės Huggies® Super Dry!

 

1

SVARBU!

 

Žiūrėkite tiesioginę transliaciją per iPhone, iPad arba vidutinės kokybės Android4 ir kituose išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose.

 

Kad matytumėte tiesioginę transliaciją, būtinas 2 mbitps greitis, o kompiuteriuose turite įsidiegti naujausios versijos Adobe Flash Player.

 

Techninių problemų atveju (jeigu nepavyksta pamatyti video ar nėra garso, gal kažkokie kiti trukdžiai ir pan.) - viską rašykite rusiškai arba angliškai šiuo el.paštu: tiesraides@tiesraides.lv arba kreipkitės tel. +371 26510075

 

 

Sauskelnės Huggies® Super Dry turi elastinį juosmenį, yra pagamintos iš orui pralaidžios medžiagos. Jos pasirūpino, kad mažylis liktų sausas ir jaustųsi patogiai dar ilgiau - iki 12 val.!

08. Sep 2012, 18:46

👍 😀

07. Sep 2012, 21:05

jega 👍 😉 😀