Vaidos recenzija: MK laidelės tikrai labai patobulėjo

Vaidos recenzija: MK laidelės tikrai labai patobulėjo

31. May 2011, 00:00

 

Šeštadienį laidelės nemačiau nes Maximoje pristatinėjome Huggies Newborn sauskelnes, tačiau pasižiūrėjau internetu ir ...

 

Labai gražiai atrodė laidos vedėja. Šįkart įspūdingai, spindinti tiesiog. Akys žaižaruojančios, šypsena ir mėlyna spalva - gražu. 

 

Pirmoji tema apie skersvėjį buvo įdomi. Nors mano mergaitės jau didelės, tačiau buvo aktualu. Ir pritariu gydytojai, kad svarbiausia vaikučio per daug neprirengti. Nieko nėra baisiau, kada matau vaiką esant 30 laipsnių šilumos su megztuku ar palaidine ilgomis rankovėmis. Juk tuomet vaikas suprakaituoja, kad ir menkas vėjelis - serga. Kaip ir sakė laidos vedėja, "kaip šiltnamio augalėlis"! Labai patiko apibūdinimas.

 

Antroji tema man labiausiai patiko. Patiko tai, jog kraitelį rinkosi Viktorija. Buvo smagu ją pamatyti, pamatyti, kaip jau užaugusi jos Gabytė ir pilvukas. Labai mane jaudina tokie reportažai. Taip ir norisi trečio angeliuko namuose. Juk kaip smagu pirkti mažyliui kraitelį! Tik aš, priešingai nei Viktorija, viską labai rinkdavau. Man ir spalva, ir forma - viskas turėjo būti tobula! Tai, kas man patinka. Ech... Gal jau laikas ir man trečiam mažyliui?

 

O trečioji tema man labai aktuali nebuvo. Ir kada pasakojo specialistė apie naujagimius mažu svoriu, tai jai mintyse ir uždaviau klausimą: "O kas jeigu gimsta storuliukas"? Bet kalbama buvo tik apie lieknučius vaikus.

 

Aš taip pat pirmuosius mergaičių gyvenimo metų pasiekimus surašiau į "Kūdikio knygą". Manau, kad joms bus ateityje labai įdomu. Ypač kada augins savo vaikučius.

 

Manau, kad laidelės tikrai labai patobulėjo. Kaskart vis įdomesnės temos. Ačiū ir didžiausios Jums kūrybinės sėkmės!

 

Vaida

31. May 2011, 13:01

Puiki recenzija 😀 👍 🌷

blogietee blogietee 31. May 2011, 09:22

Man Eglė tokia pasikeitusi ir atrodė 👍

31. May 2011, 08:13

👍 Šauni recenzija

31. May 2011, 00:05

👍