Vaistai nuo pilvo diegliukų padeda

Vaistai nuo pilvo diegliukų padeda

14. May 2012, 00:00

Tokia daugumos nuomonė apie mažylių vaistus nuo pilvo pūtimo ir diegliukų. Tačiau pažiūrėkime, ką jūs konkrečiai sakote šia tema iš savo patirties.

 

Anot jūsų, ne visuomet vaistukai padeda ir yra veiksmingi, mat jų vienų nepakanka. Kai yra ši bėda, geriausia derinti vaistukų gėrimą su pilvo masažu ir kitais būdais:

 

Krisliukas:

Visiems mano vaikams buvo bėdų su pilvuku, supratau, kad niekas nepadeda, jokie lašai, gal Colinox šiek tiek pagelbėdavo, ir paprastos gerosios bakterijos.

 

Biruciuliuke:

Mes naudojom Espumizan lašiukus, mums padėjo.

 

Aijos:

Mes bandėm vartoti Espusmisan, bet gydytoja pasakė, kad nuo jo vaikas vėliau turės bėdų su kietėjančiais viduriukais. Tai nutraukėm ir jokių nebedavėm. Natūraliom priemonėm kovojom su pilvuko pūtimu.

 

Olenka:

Mes tris mėnesius turėjome problemą su degliukais, tai mums patarė SabSimplex lašiukus, ir jie mums padėdavo, bet mes stengėmės mažiau vaistukų duoti mažiui, tai kai nestiprūs būdavo, masažiukas buvo draugas.

 

Lauraei:

Mūsų diegliukai buvo nestiprūs, tai Espumisanas padėjo.

 

Ačiū, kad pasidalinote patirtimi ir patarimais.

 

14. May 2012, 11:11

Oi tie diegliukai ........ mums niekas nepadejo, siektiek tik Norvegiski lasiukai , is lietuvisku ne vieni nebuvo veiksmingi .