Vargom, kol atsirado DryNites kelnaitės

Vargom, kol atsirado DryNites kelnaitės

13. Apr 2014, 07:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Sveiki. Mūsų 6 metukų mergytę vargina ši problema. Prasidėjo viskas nuo 3 metukų, kai pradėjome lankyti darželį.

Auklėtojos per pietų miegelį visiems vaikučiams movė sauskelnes, nors jų ir nereikėjo, kad apsaugotų lovytę, jeigu kartais..

Ir pamažu atsirado ši problemėlė, kuri laikui bėgant dažnėjo. Dabar jau mergaitė eina į priešmokyklinę grupę, o šios problemos dar neišaugome. Kreipėmės į vaikų gydytoją, kuri nusiuntė mus pas nefrologą pasikonsultuoti. Nefrologas padarė šlapimo tyrimą, kuris buvo geras, apžiūrėjo echoskopu ir pasakė, kad viskas tvarkoje.

Liepė negerti skysčių prieš miegą ir riboti dienos metu. Taciau organizmui pradėjo trūkti skysčių, nes iki pietu negaudavo, kad per pietų miegą nepasišlapintų, o po pietų negaudavo dėl nakties miego. Žodžiu, vargom, kol atsirado DryNites kelnaitės, kurios mums tikrai padeda, nes nereikia kasdien plauti antklodės ir patalynės.

Anksčiau taip pat bandėme rasti išeitį su sauskelnėmis, tačiau neradome tinkamo dydžio, nes mergaitė yra didelio ūgio, todėl vaikiški visi per maži, na o suaugusių, aišku, per dideli.

Taigi, kol kas gelbsti mus tik DryNites (nors lėšų nemažai reikalauja), bet labai laukiame ir tikimės, kad greit šią problemą išaugsime.

Mama

20130804201647-99202.jpg

Užeik į  www.vaikuenureze.lt ir papasakok apie ją draugei! Tegul informacija pasiekia tuos, kam ji labiausiai reikalinga!