VIDEO: "Teatriuko" siela ir dviejų vaikučių tėtis prieš miegą skaičiuoja aveles

27. Nov 2012, 07:00

Jūsų dėmesiui - "Mamyčių klubo" video interviu su šauniu dviejų mažų vaikučių tėčiu bei "Teatriuko" įkūrėju, meno vadovu ir aktoriumi Žilvinu Ramanausku apie tai, kokia vaikystė yra laiminga.

 

Pora scenoje ir gyvenime

 

"Teatriuką" 1998 metų rudenį įkūrė trys draugai, Vilniaus Universitetą, aktoriaus - filologo specialybę (kurso vadovė - aktorė Nijolė Gelžinytė) baigę aktoriai Dalia Mikoliūnaitė, Žilvinas Ramanauskas, Arturas Varnas. Du iš jų – Dalia bei Žilvinas- tapo ir pora gyvenime, šiandien jie augina trejų metų dukrytę Salomėją bei vienerių dar neturintį sūnelį Vincentą.

 

Į „Mamyčių klubo“ tiesioginę transliaciją Žilvinas Ramanauskas, „Teatriuko“ meno vadovas ir aktorius, atėjo nešinas gitara, todėl Eglė Skrolytė su juo ne tik kalbėjosi, bet ir prašė padainuoti. Kadangi laidos transliacija vyko „Laimingų vaikų kongreso“ proga, jų pokalbis sukosi ne tik apie darbą ir „Teatriuką“, bet ir apie vaikus bei vaikystę.

 

Ko reikia laimingai vaikystei?

 

Žilvinas Ramanauskas, „Teatriuko“ meno vadovas ir aktorius, dviejų vaikučių tėtis, paklaustas, ko reikia, kad vaikas būtų laimingas, sutriko ir susimąstė. „Mamyčių klubo“ laidos vedėjai Eglei Skrolytei paklausus, ar laimei užtenka, kad vaikas būtų aprengtas, pavalgydintas ir sveikas, atsakė, kad tai – minimumas. Mažiausia tai, ką galime duoti savo vaikams.

 

Žilvinas Ramanauskas neabejoja, kad tapimas mama moterį pakeičia. Taip ji tarsi įprasmina savo gyvenimą, ir, nepaisant papildomų užklupusių rūpesčių, tarsi pražysta...

 

Jūsų dėmesiui – video iš pokalbio su „Teatriuko“ meno vadovu bei aktoriumi Žilvinu Ramanausku. Jame sužinosime ir tai, kodėl vaikui yra svarbus teatras, ir kokias aveles jie abu su dukryte skaičiuoja prieš miegą.