Žiūrėk MK laidą, pasidalink nuomone - ir laimėk knygą "Aš esu Liusė Barton"!

02. Oct 2017, 15:49 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ačiū, kad žiūrite Mamyčių klubo laidą kiekvieną sekmadienį, o kam nepavyksta - galite peržiūrėti mūsų svetainėje.

Mums labai svarbi jūsų nuomonė, jūsų idėjos ir patarimai, ką darome gerai, kas jums patinka, o ko galbūt mažiau reikėtų rodyti, su kokiais įdomiais žmonėmis norite siužetų, kokios temos jums aktualios ir pn. 

Taigi:

-Ką sužinojote įdomaus ir naudingo šioje laidoje?

-Gal pritaikėte kokį nors patarimą ar dar pritaikysite praktiškai?

-Ar apskritai jums patiko - kuris siužetas labiausiai?

-Pasiūlykite nors vieną temą, kurią norite, kad išgvildentume laidoje ateityje.

AČIŪ iš anksto.

Spalio 3 d. rinksime vieną laimėtoją ir įteiksime knygą "Aš esu Liusė Barton"

20170928102821-80219.jpg

Infekcijos pakirsta po operacijos, palatoje priešais Kraislerio dangoraižį guli jauna moteris, rašytoja, žmona, dviejų mažų dukrelių mama. Netikėtai jos aplankyti iš mažo miestelio Ilinojuje atskrenda mama, su kuria santykiai nutrūko išvykus gyventi į Niujorką.

Neįpareigojantys pokalbiai apie bendrus pažįstamus iš gimtojo Amgašo, apie ligoninės personalą bei gimines tarsi atkuria motinos ir dukters ryšį, kartu atskleisdami įtampą ir nepaaiškinamą ilgesį, persmelkusį visą Liusės gyvenimą. Prisiminimai prikelia skaudžias ir pamirštas temas apie tėvų smurtą, nevaldomas baimes, nerimą dėl brolio, taip ir nepalikusio tėvų namų, nuoskaudas ir besąlygišką, nedemonstratyvią motinos ir dukters meilę.

Vengdama sentimentalių frazių, vien rūpestingai rinkdama žodžius ir dėliodama reikšmingas pauzes rašytoja E. Strout griauna populiarų mitą, kad kiekvienas toje šalyje, nepaisydamas praeities, gali tapti kuo tik nori, ir atveria visą emocijų lobyną: nuo giliausios kančios iki tyro, netemdomo džiaugsmo.

Sėkmės!

Ever Ever 03. Oct 2017, 07:05

Sveiki, labai idomus reportazas buvo del tyrimu, pergyvenau kartu ir puikiai suprantu nerima, nezinojau, kad galima atlikti, jeigu dar kada lauksiuos, butinai darysiuosi ir as, kad galeciau ramiau miegoti 😀 Temele noreciau pasiulyti - mazyliu uzkandziu dezute, ka patartumete deti 2 metuki vaikuciui

indre27 indre27 02. Oct 2017, 23:58

Labiausia man patiko tema apie tyrimus del apsigimimu, taip pat idomi tema buvo ir apie dantuku prieziura, keletu patarimu tikrai pasinaudosiu. O kitai temai nireciau pasiulyti apie vaiko mityba nuo 3 metu ir vyresniems.

Egelė Egelė 02. Oct 2017, 11:52

Man labai patiko reportažas apie vizitą pas dantų gydytoją, nes reportaže filmuoti abu berniukai beveik tokio pat amžiaus kaip mano mergytės. Tai vyresnėlę net pasikviečiau pažiūrėti, kaip tikrina dantukus, kaip valo. O dèl mažosios buvo priminimas kaip reikia rūpintis pirmaisiais dantukais.
Taip pat labai įdomu buvo paklausyti apie kaitavimą, smagu, kad mažyliai nuo tokio ankstyvo amžiaus pradeda tokias ekstremalias sporto šakas, buvo ir mums paskatinimas, nes svarstome ar savo trimetę šį sezoną jau "statyti" ant kalnų slidžių 😀

Kristina B. Kristina B. 01. Oct 2017, 14:01

Man (ir vaikui) labai patiko apie jėgos aitvarus - jam irgi labai patinka vanduo, o dar tie ektremalumai.. žodžiu, sužavėti 😀 Išgirdusi vaikų vardus, pamaniau, kad būtų įdomus siužetas apie vardų įtaką charakteriui 😃

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 01. Oct 2017, 11:25

Labas rytas! Nė vieno sekmadienio nepradedam be mamyčių klubo. Žiūriu ir aš, ir mano sūnelis. Na, sūnelis žiūri tik į "leliukus", o aš išgirstu daug įdomių dalykų. Gal nevisada naujų, bet ne pro šalį ir pasikartoti 😀 Labai sveikinu laidos vedėją ir linkiu lengvo laukimo, o man labai aktualus reportažas buvo apie genetinius tyrimus. Iš tiesų labai gerai, ypač jei būsima mamytė jau papuola į rizikos grupę, kita vertus, pagal amžių gali dar ir nepapulti į tą grupę, bet tai negarantuoja, jog apsigimimų nebus. Todėl tikrai geras sprendimas. Kaina tik jo labai didelė ir gal ne kiekviena šeima gali sau leisti. Bet jei vaikelis planuojamas, tai galima ir pasitaupyti iš anksto. Kad būtų ramiau. Geras reportažas buvo ir apie dantukų priežiūrą. Norėtųsi taip pat ir patarimų, kaip pratinti vaiką prie švaros. Svarbiausia, aišku, savo pavyzdys, bet būna tokių atvejų, kai vaikas labai nemėgsta visų švarinimosi procedūrų, arba konkrečiai kokios vienos. Būtų įdomu išgirsti patarimus. Ačiū už puikią laidą!