GINTARĖ: Smagių Kalėdų...(16 savaičių)

GINTARĖ: Smagių Kalėdų...(16 savaičių)

19. Dec 2013, 13:27
Labutis Mamos, Nėštukės ir Mamyčių klube,
 
 Nutariau si savo dienorascio puslapi skirti ilgai lauktoms Kaledoms. Musu namuose dovanos supirktos, supakuotos ir jau laukia, kol bus isdalintos ir isplesytos ( vis dar kaip vaikysteje- su nekantrumu! ). Princese eglute jau stovi sau kampe, visa blizganti, zibanti, ir skleidzia namuose siluma, ramybe bei kaledine nuotaika! Musu mandarinines Kaledos jau cia pat!! Uhuuu! :) Teliko uzbaigti ta maratona darbely, kuris priverte mus papluseti is peties... Po tokiu darbu trys savaites atostogu bus nusipelnytos.
  Ka man reiskia Kucios ir Kaledos? Man Kucios visada buvo sventos. Ir ne tik del tradiciju, o del artimiausiu zmoniu susiburimo siltuose ir jaukiuose namuose. Ta supratau dar budama paaugle. Ramus pasisedejimas, zvakeles rusenimas, plotkeles lauzymas, maldeles sukalbejimas ir seimos buvimas salia. Tai man buvo, yra ir liks svarbiausia! Nesvarbu, kad siais metais musu seima skilusi i dvi dalis, svarbu tai, jog mes mintyse visada kartu... Uoj...  uzteks, pasukau link liudnu minciu, o liudet tikrai nereikia. Greit visi susitiksim :)
   Kaledos, tos puikiosios Kaledos! Iki siol man tai buvo dovaneeeeliuuu meeeetas, mandarinu lukstenimas ir filmo " Vienas namuose" ziurejimas! Sios sventes bus pirmosios mano mazajam angeleliui, kuris kiekviena diena auga vis greiciau ir greiciau mano isciose. Mamyte jau turi maza arbuzeli, kuris vis ryskeja ir ryskeja... Oj kaip man patinka! Taigi mano dovanele jau iteikta lygiai 16 savaiteliu ir dvi dienos! Tai svelniausias, tyriausias, stebuklingiausias dalykas gyvenime... Ak, as kaip moteris, dabar jauciuosi tokia zydinti, spindinti, grazi, laiminga, sviesi. Kai nesilaukiau, man visada besilaukiancios moterys taip atrode... Jos buvo ir yra kaip sviesuleliai, pilveliuose nesiojantys mazuosius gyvenimo dziaugsmelius. Tikri Kaledu stebuklai! Na, aisku, nepamirskim ir musu tetuku, jie gi musu didvyriai, kurejai, juvelyrai, kaip Kaledu seneliai :)! Stai kaip man asocijuojasi sios 2012 metu Kaledos- mano mazylio atsiradimu! Tai metu dovana!!!
  Visoms busimoms, esamoms mamoms ir ju seimoms palinkesiu: ramiu, siltu, jaukiu Jums Sv. Kuciu su artimiausiais, mylimiausiais ir gerbemiausiais zmonemis. Tegu Kaledu rytas buna sviesus, dziaugsmingas ir butinai snieguotas! Na, aisku, nelinkesiu neprisivalgyti ( tai misija neimanoma!). Mes su zirniuku tikrai visko ragausim :). Susitiksim po smagiuju Kaledukiu!!! 
 
P.s Jei minciu suoliukai labai krito i aki- sorriukas. Skubedama rasiau, laiko mazai, o norisi viska suspeti ir nepavesti tu mamyciu, kurios skaito mano blogiukus ;)
 
Busima mamyte Gintare!

Kaip vystosi vaisius 16 nėštumo savaitę? Patarimai būsimai mamytei - apie tai skaityk MK NĖŠTUMO KALENDORIUJE->>>!

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131205111904-56167.jpg
19. Dec 2013, 15:52

Pypse, aciu uz supratima 😉 dabar tik supratau, jog neskubu gyvent. Paminejau ne 2013, bet 2012 metus 😃

pypse pypse 19. Dec 2013, 14:53

😀 man patinka tavo šuoliai, daug minčių, nuoširdumas ir džiaugsmingas laukimas😛~ tada viskas taip tikrai atrodo😛