11-12 savaitės: Nesėkmės mūsų neapleidžia

11-12 savaitės: Nesėkmės mūsų neapleidžia

29. Oct 2012, 00:00

Sveikos, mielosios.

 

Vis paskaitau kitų nėštučių dienoraščius, tai miela, malonu skaityt, deja, bet aš kol kas negaliu taip džiaugsmingai rašyti. Nesėkmės paskutiniu metu mūsų tiesiog neapleidžia.

 

Vienuolikta ir dvylikta savaitės - tikras išbandymų metas man ir mano sūneliui Mantukui. Mažasis mano padauža apsirgo vėjarupiais ir, negana to, man vėl teko gultis į ligoninę, nes prasidejo kraujavimas. Gerai, kad sesė visada pasiruošusi man padėti, nes nežinau, ką būčiau be jos dariusi.

 

Tie, kas sako, kad mažesni vaikai lengviau perserga vėjarupiais, tai galiu pasakyti, kad labai labai klysta. Manau, kiekvienas vaikas serga individualiai, nes mano sūnelis sirgo tikrai labai sunkiai. Temperatūra kilo iki 39 beveik keturias dienas ir vargšiukui taip išbėrė užpakaliuką, kad nemiegojom abu dvi naktis, vis verkė ir prašė pūst. Turbūt to nuovargio ir užteko, kad pervargčiau ir prasidėtų nėštumo komplikacijos.

 

Na bet dabar jau viskas gerai (tik nežinia, ar ilgam) ir Mantukas jau sveiksta, tad kiek galėdama mėgaujuosi poilsiu ir maistu. Kalbant apie maistą, tai man dabar būtina valgyti ne už du, bet už tris, nes svoris vis dar krenta. Per praėjusias dvi savaites netekau 1 kg, o tai nėra labai gerai.

 

Pilvuko dar beveik nematyti, bet pati jau jaučiuosi papilnėjusi :) 

Labai laukiu, kada mano mažasis nežiniukas prades judėti ir dzžiuginti mane maloniais plazdenimais pilve. Mantuko pirmieji judesiai buvo 17 savaitę, tad jau nedaug liko laukti, nes tikiuosi, kad ir šis mažylis ilgai nelauks.

 

Na ir štai mano ''žaliasis berniukas" Mantukas.

 

p.s. Nuotrauka daryta, jau ligai besibaigiant, tai ir šypsenėlė plati plati...

Iki kitų kartų, mielosios, ir tikiuosi - jau galėsiu rašyti tik džiugias naujienas iš mūsų laukimo :)

 

Mama Rasa ir Mantukas

30. Oct 2012, 20:46

sveikateles jums.as irgi laukiuosi jau 11sav ir zinau koks tas laikas db itemptas, nuolatines mintys, kad tik viskas butu gerai... 😀 bet taip ir bus!!!

29. Oct 2012, 21:19

Sekmes ir sveikatytes visiems. Vargsas vaikulis,kiek prisikentejo del vejaraupiu.O mano dukriuke taip lengvai prasirgo,kad nei temperaturos nebuvo,nei labai didelio berimo. Linkiu ir kitiems vaikiukams lengvai prasirgti.

29. Oct 2012, 09:27

turejau gresianti persileidima du kartus. dazniausiai gulimas rezimas ir vaistuku pagert teko... antra kart dar buvo ir inkstu uzdegimas prasidejes. tai teko ir antibijotiku gaut. svarbu nenuleist ranku, viskas bus gerai. as visad sau mintyse tai kartodavau, kad viskas bus gerai 😉 ir turiu dukryte, kuriai jau 2metukai ir 9menessiai 😉 laikykites 😉 lauksim geru ziniu 😉 o del vejaraupiu dbr galit pasidziaugt, kad jie praejo... mes dar ju neturejom ir lb lb bijau...

29. Oct 2012, 08:52

aciu mielosios uz palaikyma 🌷 tikiu kad pasibaigus pirmiems trims menesiams bus galima ramiau atsipusti ir busimas mazylis nebegazdins manes taip 😃

29. Oct 2012, 07:09

Sveikatytes jums 🌷, viskas bus gerai 😀 Saunuoliai esate,tad viska istversit 😀 Sakoma,kad su antru judesius pajusti galima kiek greiciau. As su antru enstumu judesiukus pajutauabai grazuciai, o ir pilvelis nors ir nedaug,bet dailiai soktelejes i prieki 😀 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷