12 savaitė: mūsų planuoto netyčiuko istorija

12 savaitė: mūsų planuoto netyčiuko istorija

23. Aug 2012, 08:00

Štai jau įsibėgėjo 12-ta savaitė. Per tas dvylika savaičių buvo ir šilto, ir šalto.

 

Labai pykino, valgyt praktiškai negalėjau, miego pastoviai norėjau. Bet... Jau viskas praeityje, pastebėjau, kad pykinimai baigėsi, valgau, ką noriu, ypač pienišką šokoladą su lazdyno riešutais.

 

Pilvelis jau šoktelėjęs į priekį, visus tyrimukus jau pasidariusi ir visi atsakymai geri, na tik kraujas patirštėjęs, tad gydytoja liepė gerti daugiau skysčių. Pažadu pasitaisyti.

Mas mus šeimoje dabar didelis posūkis link kitokio gyvenimo. Prieš šeimos pagausėjimą mes išsikėlėme gyventi į nuosavą namą užmiestyje. Tad dabar esu be galo laiminga ne vien dėl to, kad gyvename vieni, bet ir todėl, kad turime kiemą ir visada turiu, ką veikti. Dabar tikrąja žodžio prasme - skrajoju padebesiais.

 

Na, o šios savaitės dienoraštyje nusprendžiau papasakoti apie mūsų planuotą netyčiuką. :)

 

Su vyru labai jau norėjome antro leliuko, tiesiog svajodavom, bet nebesinorėjo dviejų kambarių bute susispaudus su mano tėveliais auginti antro leliuko, juk kaip bebūtų gerai, dviem šeimininkėm vienoje virtuvėje vietos mažai.

 

Per Jonines ištiko mūsų šeimyną nelaimė - mire mano močiutė. Per laidotuves jaučiausi labai rami, nei verkiau, nei ką, bet buvo tokia ramybė ir net nesupratau, kodėl (tuo metu galvojau, kad aš tokia rami, nes žinojau, jog močiutė mirė miegodama ir nesikankino).

 

Po laidotuvių su mano tėveliais nusprendėme, kad mes su vaiku keliausime į močiutės paliktą namą ir pasigyvensime. Tad tuo metu su vyru tikrai nusprendėme, kad kai įsikursime, susitvarkysime namučius, tada ir planuosime antrą leliuką.

 

2012 liepos 4 d. visą dieną vaikščiojau lyg nesava, nes sekantį rytą turėjau eiti pasidaryti kompiuterinę tomografiją (tyriausi tarpuplautį, ar liga neprogresavo). Tam tyrimui turėjau būti 100 proc. tikra, jog nesilaukiu. Tad nieko nenujausdama, pasidariau nėštumo testą...

 

Taip, kai išvydau netikėtas dvi juosteles, buvau lengvai šokiruota ir be galo laiminga. Tą akimirką supratau, kodėl aš buvau rami per močiutės laidotuves. Juk po mano širdim jau buvo užsimezgusi nauja gyvybė. Juk močiutė ją atsiuntė prieš mirtį. Tik labai gaila, jog ji nebespėjo pamatyti savo 7 proanūkio ir nespėjo sulaukti aštunto proanūkio.

 

Tad štai kokia mūsų planuoto netyčiuko istorija.

P.S. Šiąnakt sapnavau jau savo mažylę, kad ji gimė sveika ir graži. Na bet kas gims iš tikrųjų, dar nežinau ir planuoju iki nėštumo pabaigos nesidomėti. :)

21. Jan 2013, 16:39

matyt viskas ivyko taip kaip turejo ivykti 😀 tai jau smagei isikuret naujuose namuose? jau baigti remontai? 😀

24. Aug 2012, 07:23

ak, kad galeciau 😀 tik va kai mazai tikiesi tada ir atsiranda dvi juosteles 😀

24. Aug 2012, 00:48

Linestra pustelk man naujos gyvybes virusiuka 😀

23. Aug 2012, 17:40

saunuole, kad nepasidavei blogoms mintims 😀 🌷. as pirma dukryte turiu su reta liga, dabar manau bus veikas leliukas, sirdis labai rami. 😀 beto aciu uz grazius zodelius 😀

23. Aug 2012, 17:28

Istiesu ta stiprybe po truputi ir pastate mane ant koju. Svarbiausia,kad nesigailiu jog tai ka pirkau savo mazyliui nepardaviau kaip sake kiti,nes manau mano maziukas noretu,kad broliukas ar sesute naudotusi jo vezimuku ir drabuzeliais 😀 Linestra,o jums sveikatos isnesioti ir pagimdyti SVEIKA mazyli nesvarbu ar tai berniukas ar mergaite.

23. Aug 2012, 16:49

Dievulis viską sudėlioja pagal save, atsiuntė naują gyvybę, vadinasi tam buvo laikas 😀 Lauksime naujų įspūdžių, gero ir lengvo tolimesnio nėštumo 😀

23. Aug 2012, 14:28

stiprybes jums, linkiu ,kad kuo greiciau isvystumete tas labai laukiamas 2juosteles 😀 🌷

23. Aug 2012, 13:33

As dziaugiuosi,kad kai laukiausi pirkau neutralios spalvos tiek vezimeli,tiek drabuzelius. Aisku likus nedaug laiko iki gimdymo as nujauciau,kad bus berniukas. Mum atsitiko nelaime ir viskas liko nepanaudota,todel tikiuosi greitai vel pastoti ir viskas liks kitam maziui,nereikes jaudintis,ka reikes daryti jei bus mergaite.

23. Aug 2012, 11:45

tai va as ir taip mastau. jei gims mergaite nesuku gavlos, turiu daug dukters rubeliu, o ir pas je neutraliu yra. o jei berniukas, spesiu nusipirkti 😀 pradziai tik bus neutralus. va tik vezsimuka ir mastai jeutralu, nors su dukra turejau zaliai pilka 😀

23. Aug 2012, 11:40

tai va ir a noriu tos staigmeneles per pati gimdyma 😀

23. Aug 2012, 11:28

as giliai sirdyje taip pat sunelio noriu 😀 bet kaip bus taip, tad ir galvojam su vyru nesioti slapuka iki pat galo ir pasidaryti net patiems sau staigmenele 😀

23. Aug 2012, 10:32

turbut, kad teks kenteti 😀

23. Aug 2012, 10:16

mes tiek neistversim ilgai, nezinodami.....norim broliuko...... 😀

rugpjutis rugpjutis 23. Aug 2012, 10:14

🤗 🤗 🤗 🤗 🌷

23. Aug 2012, 09:01

labai ir as noreciau tokio netyiuko 😃

23. Aug 2012, 08:05

🌷 🌷 🌷