14-15 savaitės: Sunku atsilaikyti, matant tuos gražius rūbelius

14-15 savaitės: Sunku atsilaikyti, matant tuos gražius rūbelius

15. Nov 2012, 07:30

Sveikos, mielosios, malonu ir vėl jums papasakoti, kaip gi mums sekasi laukti šeimos padidėjimo.

 

Šis nėštumas vis dar neleidžia man atsipūsti ir ramiai laukti savo mažojo stebuklėlio. Praeitą savaitę labai sunegalavau, per naktį draugavau su tualetu, o nuvykus pas daktarą sužinojau, kad acetono labai daug šlapime, tad vėl teko gultis į ligoninę. Atrodo, dar nė pilvuko beveik nematyti, o iš ligoninių neišeinu.

 

Labai džiaugiuosi, kad visi tyrimai, bent jau šiuo metu, labai geri ir jaučiuosi kuo puikiausiai. Prieš išleidžiant iš ligoninės atliko echoskopo tyrimą, tai vėl turėjau galimybę pamatyti savo mažąjį žmogutį. O koks jis judrus, net pamatuoti nelabai tiksliai pavyko - tai judina rankeles, tai sukioja galvytę.

 

Tiesa, vienu momentu labai gražiai pavyko pagauti vaizdą ir mačiau netgi nosytę ir tokias pat putlias lūpytes kaip Mantuko.

 

Vis dar sunku susivokti, kad jau pavasarį būsiu dviejų vaikučių mamyte, bet kartu ir beprotiškai to laukiu. Mažasis nežiniukas vis dar pateisina savo pavadinimą, nes niekad nepasirodo visu gražumu, kad būtų galima nustatyti lytį. Nežinau, kodėl, bet šįkart širdelė mano linksta į mergaitės pusę, nors nenusivilčiau, jei vėl būtų berniukas.

 

Kraitelio dar neperku, nes laukiu, kol išvažiuosime pas vyrą į Vokietiją, sako, ten pigiau, o ir kokybė daug geresnė. Prisipažinsiu, labai sunku atsilaikyti, matant tuos gražius rūbelius. Galbūt kažką nupirkčiau, bet nežinau, kokią spalvą pirkti, o neutraliu spalvu rūbelių turiu likusių nuo Mantuko. Belieka kantriai laukti, kol sužinosim, ko laukiamės ir kokią spalvytę pirkti.

 

Mantukas jau pradeda labiau suprasti, kad mamytė laukiasi ir kad pilvelyje gyvena leliukas. Rytais mudu pasisveikinam su pilveliu, paglostom ir pasakom, kaip labai jį mylim ir laukiam. Nuostabus jausmas matyti tas mažas rankytes, glostančias mano pilvuką :)

 

Mažąjį mano Mantuką jau savaitę kankina sloga, nieko rimto, bet jausmas vaikučiui tikrai nemalonus. Kvėpuojame per inchaliatorių, tepamės ir kaitinam kojytes, manau, slogą lengvai įveiksim.

Šiam karteliui tiek, o kaip seksis toliau, būtinai vėl papasakosim :)

Mama Rasa ir Mantukas

15. Nov 2012, 10:55

Gražus laukimas 😀 Sveikatėlės 🌷

15. Nov 2012, 10:19

aciu mamytes uz palaikyma ir grazius zodelius 🌷

15. Nov 2012, 10:19

cia seses mergaite su kuria pastaruoju metu praleidziame daugiausiai laiko uztat ir foto dazniausiai buna su ja 😀

15. Nov 2012, 10:10

Sveikatėlės tau 🌷

15. Nov 2012, 08:03

Stiprybės tau , sako po juodų dienų, visada ateina šviesios, linkiu kad greičiau jos ateitų 😉 o tavo Mantukas žiūriu vis su ta pačia panele😀

15. Nov 2012, 08:02

Sveikute,linkiu,kad kuo greiciau jum baigtusi tie negalavimai ir galetum pagaliau dziaugtis nestumu. Viena mamyte su kuria bendrauju,ji laukiasi ir gyvena Vokietijoje. Tai grizo i Lt ir kaip tik cia prisipirko rubeliu,nes jie cia grazesni ir pigesni,pagal ja 😀 NA ka laukiam tolimesniu pasakojimu kaip jums sekasi 😀