17 nėštumo savaitė

17 nėštumo savaitė

18. Jan 2017, 15:59 RenataŪselienė RenataŪselienė

Šiandien ta ypatinga diena, kai perkopėm į 18-ą savaitėlę. Kalbant apie pojūčius, tai savijauta visai nebloga, tik nuovargis daro savo.

Deja, abu vaikučiai sirguliuoja ir tenka su jais draugauti namuose, tad apie poilsio pogūlį, ar kitokį atsipalaidavimą dėl savęs tenka pamiršti, bent jau kol jie nemiega:) Bet..geroji pusė ta, kad galiu skirti vaikams dėmesio daugiau, kol leliukas dar negimęs.

Prasidėjo mano aktyvi draugystė su tobulu leidinuku besilaukiančioms mamytėms. Tiek informatyvumo, tiek reikiamų žinių vienoje vietoje dar neteko rasti. Ir, kas svarbiausia, kad visos taisyklės, visa informacija pritaikyta būtent Lietuvos sistemai. Ačiū leidėjams, kad išleido tokią nuostabią knygutę.

 

Taigi, aš esu aktyviose paieškose. Jau pradėjau domėtis kudikio kraiteliu. Kažkas likę, kažko trūksta. Bet šį kartą norisi to,kas suteikia harmoniją, ir vientisumo jausmą. tad pasimokydama iš ankstesnių klaidų, viską renkuosi atsakingai. Kadangi vyras labai tolerantiškas ir perdaug nesikiša, tik išsako savo nuomonę-gražu/negražu, prkatiška/nepraktiška, galiu leisti pasireiškti savo fantazijai:) Jausmas fantastiškas, tik norisi labiau apčiuopiamo nėštumo jausmo. Pilvukas jau didėja, bet dar esu toje stadijoje, kai nei nėščia, nei per daug prisivalgiusi. 

Planuose aktyvi savaitė: paieškos, vaikų sveikatinimas, vizitas pas gydytoją ir kasdienės rutinos tradicijos.

Gražių visiems įspūdžių ir jaukios savaitės.