18-19 savaitės: sapnas pranašauja berniuką

18-19 savaitės: sapnas pranašauja berniuką

17. Dec 2012, 12:00

Sveikos, mielosios mamytės. Jau senokai pasakojau, kaip mums sekasi laukti antrojo mūsų stebuklėlio, tad nieko nelaukus ir pradėsiu.

 

Pagaliau mano pilvukas jau gerokai šoktelėjęs į priekį ir tai mane labai džiugina, nes pagaliau galiu jaustis tikra nėštuke. Vaikelis jaučiasi gerai, vis duoda žinią spyriuku, kad jam viskas gerai. Mėgaujuosi kiekvienu judesiuku, nes žinau, kad šis malonumas tik trumpalaikis, kol gims vaikelis.

 

Praeitą savaitę sapnavau labai įdomų sapną, kuriame mačiau savo būsimą vaikelį. Tai buvo nepaprasto grožio berniukas, labai smulkus, juodų plaukučių, įspūdingų lūpyčių savininkas. Kai laukiausi Mantuko, nesapnavau nieko, kas susiję su vaikeliu, bet širdis tvirtai žinojo, kad bus berniukas, o dabar mano dvejones išsklaide sapnas. Dabar būtų labai didelė staigmena, jei gydytojai pasakytų, kad laukiuosi mergaitės :)

 

Būsimas vaikelis tikriausiai bus vegetaras, nes šio nėštumo metu beprotiškai noriu vaisių, net kojos liksta parduotuvėje pamačius mandarinus, granatus, pomelo greipfrutus, bananus, apelsinus... Žinau, kad šiais vaisiais per daug mėgautis negalima, bet kasdien sau leidžiu kažką suvalgyti, bent mažais kiekiais.

 

Negaliu nepasidžiaugti ir dar viena puikia naujiena - jau savaitgalį grįš mūsų tėtis namučio!!! Oi, kaip mes jo laukiam. Toks vaizdas, kad sustojo laikas ir šios paskutinės dienos slenka taip beprotiškai lėtai, bet taip yra todėl, kad labai laukiam.

 

Namuose jau puikuojasi papuošta kalėdinė eglutė, Mantukas su pussesere Karolina parašė Kalėdų seneliui laiškus ir laukia dovanų. O man geriausia kalėdine dovana bus mano mylimo vyro sugrįžimas :) 

 

Šiam karteliui tiek, po Naujų metų jau galėsiu dažniau su jumis paplepėti ir parašyti, kaip mums sekasi laukti mažojo stebuklo ir gyventi naujuose namučiuose naujoje šalyje.

 

Iki kitų kartų, mielosios!

Mama Rasa ir Mantukas

20. Oct 2013, 14:28

aš nuo pat pradžių sapnavau mergaitę 😀 bet kas gims visai nesvrabu, svarbu būtų sveikas 😀

17. Dec 2012, 16:08

nesvarbu kas bus labai mylesim nes labai labai laukiam 😀 o pilvuka jau parodysiu kita kartely 😀

17. Dec 2012, 15:58

o gal kaip tik sapnas priešingas bus 😀 parodyk savo arbūziuką 😉