18 nėštumo savaitė

18 nėštumo savaitė

30. Jan 2017, 10:46 RenataŪselienė RenataŪselienė

Prabėgo dar viena savaitėlė, kuri atneš naujų vėjų į mūsų šeimos gyvenimą...

Didžiausia ir geriausia naujiena ta,kad jau jaučiu judesiukus, tuos malonius pakutenimus pilvuke. Kaip jau to buvau pasiilgus...Gaila,kad šeimynai dar teks palukėti, kol ir jie prisiglaudę pajaus. Jau žinome,kas pilvuke gyvena:) Mūsų šeimyna pasipildys dar vienu vyruku. Ooo, kiek džiaugsmo buvo sūnui, o dukryte verkė, graudžiai, taip tikėjosi sesės, bet kai pasakiau,kad nereikės dalintis suknelėmis liūdesys išgaravo:) Ech, tas vaikiškas noras viską turėti sau..

Mūsų savaitė buvo aktyvi. Buvo visko: ašarų, džiaugsmo, pykčių. Verkėm ir daug. Kas is laimės,kas iš baimės, o kas iš nevilties. 

Sūnui po ilgos pertraukos vėl sunku keltis į darželį, rytai buvo lydimi ašarų ir nepasitenkinimo. Pergyvenau, nerimavau. Kažkiek aprimo, viliuosi,kad žingsnis po žingsnio ir viskas susidėlios. Dukra- jai viskas gerai, ji išsimiega, ji laiminga, jai viskas tinka. Na, o mes dideli, mus labiausiai šokiravo žinia apie keturmetį berniuką..Tai siaubinga ir jokiais žodžiais nepaaškinama. Bet po tokios siaubingos netekties atrodo,kad ir manyje kažkas apsivertė, kitomis akimis pradedi žiūrėti į savo vaiką ir prieš bardamas susimąstai ar verta, ar reikia. 

Aš jau pradedu mėgautis nėštumo akimirkomis, visos blogybės lieka praeity, valgau ir tuo džiaugiuosi, pykinimas dingo. Miegu ir džiaugiuosi kiekviena miego minute:) ir lėtinu tempą, nors tai padaryti dar sunku. 

Didžiausias džiaugsmas ir didžiausi atradimai jau priešakyje. Nesusivaldžiau nepradėjus rinkti kraitelio:) Pirmasis mūsų būsimo šeimos nario pirkinukas jau puikuojasi. Ačiū #tutukasirkramtukas už tokį mielą čiulptuko laikiklį ir kramtuką.

20170130104339-61494.jpg

Na, ir kaip ir per kiekvieną nėštumo, prasideda baldų stumdymų ir idealiausių vietų paieška:) Šį savaitgalį ieškojom idealiausio varianto dukrytės kambary. Stumdėm stumdėm, dėliojom dėliojom- rezultatu likom patenkinti. Ypač mažoji. Ir aišku niekaip neapsėjom be atnaujinimo jai- #minicamp palapinės. Mačiau,kad ji šauni, bet tikrai nesitikėjau, kad nuo pirmų sekundžių taip patrauks vaikų dėmesį. 

20170130104453-11160.jpg

Kitas etapas- sūnaus kambarys ir tolimesni kraitelio atradimai:)

Jaukios visiems savaitės:)