ROBERTOS 18 nėštumo savaitė: švenčių maratono startas...mhm kokie įdomūs skoniai

ROBERTOS 18 nėštumo savaitė: švenčių maratono startas...mhm kokie įdomūs skoniai

29. Dec 2013, 12:18

Sveikutės ! Štai ir prabėgo dar viena savaitėlė, kai dalinuosi su jumis savo kasdieniais mažučiais įvykiais, nuotaikų kaitomis ir, kai esu nėštukė. Šitas laikas nuostabus savo paslaptingumu, potyriais, kurie išlieka tik atmintyje ir nusėda šiugždančiuose lapuose, palytėti melsvo rašalo, kurio išraityti, regis bereikšmiai, tokie kaip visi žodžiai, įgyja tikrumo, jausmo gyvybingumo, o vėliau taps pačiais brangiausiais prisiminimais . . .

Mūsų nuotaikos išties puikios – planas ŠVENTĖS įgyvendintas. BEVEIK. Kadangi po Kūčių, Kalėdų maratono, dar laukia mūsų pipiriuko Penktasis gimtadienis – Naujieji metai. Pasikartosiu – kaip greit teka laikas . . .

Tiesa, šventės praėjo šauniai, ko tikiuosi, kad ir jums jos buvo smagios, įsimintinos, kai po visų ruošos, skubos darbų ramiai, jaukiai susidėte prie stalų su šeimomis, o gal smagiai šėlote draugų kompanijose su mažaisiais. Kūčias sutikome tryse (su puse), nors namai dar buvo apkrauti kraustuliais, bet vistiek šventė nusėdo mūsų širdyse, PIRMOSIOS Kūčios mums, kai esame tryse (su puse) ir PASKUTINĖS, nes kitąmet būsime jau keturiese. Kalėdos man smagios ne savo pompastika, bet galimybe susitikti su senai matytais artimaisiais, tas lankynų maratoną taip pat išgyvenome. Šypsenos, pokalbiai, likėjimai ir būtinai noras susitikti kuo greičiau vėl. Ech, gerai, kad visiems viskas gerai . . .

Tiesa po šių visų įtemptų dienų nejuokais buvau sunegalavus, maniau teks ligoninės duris praverti Kūčių dieną . . . Bet šiaip taip „išsikapanojome“, ir planai nesužlugo . . .

Na, o didžioji šventė Naujieji ir sūnaus gimtadienis taip pat jau visai čia pat. Greičiausiai vėl būsime tryse, tad planuoju pagaminti tortuką, skanią vakarienę, būtinai želė, kurios sūnus labiau nori, nei pačio torto.

O po Naujųjų DIDYSIS susitikimas su mūsų coliuku/e, kuris visas šias šventes pajutęs skonių įvairovę, įnirtingai apie save primena vis stipriau ir stipriau. Na, juk kitaip ir negali būti, mums jau 18 savaičių, tad esam didučiai/ės. Greitai, jau greitai, tikiuosi išvysime savo kūrinėlį, iširsime, kad jam viskas gerai, gal ir sužinosime, kas visgi papildys mūsų šeimynėlę, ar bus lygybė šeimoje, ar visgi vyrai karaliaus J ? Ateinantys naujieji ypatingi, tai mano metai. Pala, pala, tai bus ir mūsų coliuko/ės metai, cha, gal dar ir po tuo pačiu ženklu gims kaip ir mamytė ?

Tad su linkėjimais Jums sutikti Naujuosiuos metelius smagiai, užmiršti nuoskaudas, žengti į naują rytojų su švariomis mintimis, besišypsančia siela ir atviromis naujovėms akimis !

Iki kito puslapiuko. - idėjinės šventinės nuotraukytės, paslapties (gal) atskleidimo. Roberta

18 nėštumo savaičių: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg

30. Dec 2013, 10:37

Ačiū 🌷 😘

Evelina, kiekvienas tarpsnis savaip nuostabus, tau dabar, tikiu, kur kas mielesnės akimirkos pagaliau susitikus su savo kūrinuku 😉 🌷

rugpjutis rugpjutis 29. Dec 2013, 22:03

😀😀😀😀geru ir turiningu jums metu roberta tau ir tavo seimynai,beje su artejanciu tortadieniu mazaji jubilijata😘😘😘😘🌷

pypse pypse 29. Dec 2013, 20:28

Apsiverksiu kaip gera matyt pilvuką 😀

Krisliukas Krisliukas 29. Dec 2013, 18:06

šauniai...šiltai..kaip visada 🌷

29. Dec 2013, 15:56 linestra

Išties smagu, nieko nėra brangiau už šeima, kad ir kaip banaliai skamba, bet tiesa 😀 O tie negalavimai - et, bala jų nematė, kaip sakai viskas išgyvenama 😀

Ačiuka 😉 🌷

29. Dec 2013, 15:50

Smagios sventes seimoje 😀 Dziugu,kad gerai jautiesi,nors ir negalavimai pasirodo,bet vardan ko aukojames viskas isgyvenama 😀 Labai graziai papasakota😀 Sekmes !😀