19 savaičių

19 savaičių

07. Feb 2017, 18:41 RenataŪselienė RenataŪselienė

19 mano savaitėlių jau skaičiuoja paskutines dienas, ir tuoj įkopsiu į pusiaukėlią:) Nepaisant visų džiaugsmų, pastebiu,kad mano skrandis sunkiai ima toleruoti mėsą ir sunkiau virškinamą maistą. Tarsi pats organizmas atsisako papildomų nereikalingų kg ir saugo mane nuo beprotiško priaugio.

Gamindama vis dažniau pastebiu,kad mano patiekalai- daug daržovių, vaisių ir sriubos. Kad ir kaip norisi kepsnių, karbonadų ar bulvinių patiekalų- bet po jų būna labai nekoks jausmas. Vienas mėgstamiausių mano pietų receptų kepta lašišą  orkaitėje su salotomis.

 

Tęsiu aktyvias paiešks ieškant gražesnių rubelių būsimam šeimos nariui. Po truputį, po truputį pildom spintos atsargas. Šį kartą pavyko rasti kai ką Zaroje. 

20170207184040-34307.jpg

 

Gražaus visiems vakaro :)

Man prieš tai du buvo visiška priešingybė, nežmoniškai norėjosi tik nesveiko maisto ir daug bandelių😀 O dabar nuo sunkiai virškinamų patiekalų taaaaip negera😀 🌷

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 08. Feb 2017, 14:04

Smagu, kad taip mityba susitvarko, man rodos čia jau gamtos taip duota. Man irgi su nėštumais būdavo, kad vienų ar kitų produktų nesinori 😀